Onderrugpijn

  • #1

    Hallo allen,

    Sinds ongeveer een dag of drie heb ik wat lichte pijn net boven mijn rechterheup in de rug. Het lijkt een beetje op spierpijn en daar voelt het wat 'steviger' aan dan links. Na het lezen van allerlei verhalen hier ben ik vanalles in mijn hoofd gaan halen en nu zit ik hier in angst: heb ik nierproblemen? Ik plas geen bloed (gewoon normale plassen, normale lengte) en plassen doet ook niet pijn o.i.d. Kan dit gewoon spierpijn zijn? Ik zit tamelijk veel achter de computer en heb dan een gebogen houding.

    Dank u wel.

    Reageer
    #2

    Het kan heel goed een spier in je rug zijn. Dat is voor de hand liggender dan een nierprobleem als je verder geen klachten hebt. Je zou naar de fysiotherapeut kunnen gaan. Die kan met functietesten zien of en welke spier het is en er iets aan doen.

    Reageer
    #3

    Dat is enorm geruststellend moet ik zeggen. Ik had al van alles in mijn hoofd gehaald. Het lijkt mij ook eerder een spier: als ik rechtopstaand naar links ga hangen dan voel ik de pijn wat erger. Nu ik er over nadenk lijkt me dat inderdaad wat logischer.

    Dankjewel!

    Reageer
Reageer op: Onderrugpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief