hele plas laten lopen

  • #1

    Mijn zoon moest gisteren zo nodig plassen dat hij het in zijn broek deed. Kan op zich gebeuren, maar is het dan normaal dat je de hele plas laat lopen. Zodra de druk weer minder is moet je het toch weer gewoon op kunnen houden. Of is er toch iets niet in orde?

    Reageer
    #2

    het is wel logies wat je zegt, maar ik herinner me nog van school dat ik heel heel erg nodig moest plassen en toen lag er daarna een enorme plas onder mn bank;-). Wat daar tussen gebeurde weet ik niet. Hier heb je dus weinig aan, maar hij zal er niets aan kunnen doen net als ik. Drage broek en dwijl over de vloer en het is voorbij.

    Reageer
    #3

    ja, dat is dan normaal, als je eenmaal plast kun je het moeilijk meer stoppen.
    ik zou zeggen: probeer het eens, als je heel nodig moet plassen om als je net plast het dan weer te stoppen.
    hoeft niet in je broek hoor ; - ) mag gewoon op het toilet.
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #4

    Het zal wel bij iedereen anders zijn want hier het derde verhaal. Ik was wel al 17 (ooo shame)en moest op een examen 100 maal zo erg plasssen als Cor. Ik had echt angst dat ik in mijn broek zou plassen. Voelde nix eigenlijk en toen keek ik en was ik al begonnen. Daarna voelde ik pas dat ik het niet meer hield en daarna kon ik het gelukkig stoppen. Maar ja ramp was al geschied. De rest kon ik gelukkig net tot het eind ophouden, maar dat maakte eigenlijk niets uit. Dus dat klopt weer met verhaal van Jutha. Groetjes Anita

    Reageer
    #6

    Een keertje in je broek plassen overkomt de beste maar als dit vaker voorkomt zou ik zeker eens bij de huisarts langsgaan. Is dit de eerste keer dat het gebeurd is? En wat noemt jouw zoon als reden dan?

    Reageer
    #7

    Ik zou hem toch even vragen hoe het precies gegaan is. en waarom hij niet op tijd naar de WC is gegaan of ergens is gaan plassen. Het is misschien niet leuk voor hem om er weer over te beginnen, maar dat moet je gewoon weten.Als het echt lange tijd heel dringend is geweest is het normaal dat hij in zijn broek heeft geplast en dat niet halverwege heeft kunnen stoppen.In alle andere gevallen=> de huisarts.

    Reageer
    #8

    Heb ik ook wel eens gehad, energy drank op en van te voren niet naar de wc gegaan, domme fout.
    Ik vond dat ik het wel moest kunnen houden dus zei niks, maar moest uiteindelijk zo nodig dat ik dacht 'zal ik een beetje laten lopen, dat helpt de druk verlichten' maar bij alleen de gedachte al liep het er gelijk uit en was er geen houden meer aan, hele plas kwam eruit.
    Alsof mijn lichaam het overnam en ik had niks meer te vertellen. En het luide sis geluid maakt het nog 10x zo erg.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ja , dat laatste herinner ik me ook nog. Zo hard gaat het dan, alle remmen vallen weg. Ik was 27 met een ontevreden klant aan de telefoon, dus wilde het ellenlange gesprek niet afbreken. De klant heb ik gehouden, maar dus wel in me broek geplast. vreselijk maar gelukkig een secretaresse en een vrouw die er alleen maar om gelachen hebben. Dat helpt enorm.

    Reageer
    #10

    Dank jullie allemaal voor alle reakties. ik heb ze allemaal zelf gelezen. er was eigenlijk niets aan de hand behalve inderdaad een stommiteit. Ik was vergeten te plassen voor de les en die duurt twee uur en vond het lullig om het nog te vragen vlak voor het einde. Toen ik het toch vroeg was het zo erg dat ik het al moeilijk meer op kon houden en dan kan de leraar er ook niets aan doen als hij zegt ff wachten. Stom dus en best vervelende ervaring; ik weet nu dus (en vooral mijn moeder ๐Ÿ˜‰ dat ik de enige niet ben.

    Reageer
    #11

    Niet mee zitten; er zijn ergere dingen. Die leraar had ook moeten begrijpen dat het uiterst dringend was als je vlak voor het leseinde toch nog vraagt om naar de WC te mogen!

    Reageer
    #12

    Nee, hij kon er echt niet aan doen. Dan had ik hem duidelijk moeten maken dat ik het echt niet meer op kon houden en dat heb ik niet gedaan.
    Eigenlijk had ik toen al te lang gewacht en was het te erg, want het liep steeds erger en dat is natuurlijk heel lullig als je zo zit en ook wel erg heftig. Maar ja eigen stommiteit nietwaar! Dan voor uw reaktie!

    Reageer
    #13

    Ik ben al 15 en daarom is het wel heeel erg lullig, dat was ik vergeten!

    Reageer
    #14

    Even los van het schaamtegvoel. Alles is precies goedgegaan. Eens is je blaas nammelijk echt vol en naarmate dat moment nadert geeft je blaas steeds dringendere signalen af; Het begint met aandrang en dat wordt steeds erger. Als die signalen genegeerd worden komt het moment dat de blaas voor zichzelf zorgt en de regie overneemt. De blaas leegt zich dan helemaal of je dat nu wilt of niet en dat gebeurd altijd op het meest ongelegen moment op de meest ongelegen plaats. Als dat niet gebeurd was, waren er veel ergere dingen gebeurd, dus niets aan de hand.

    Reageer
    #15

    Ja alles is precies goedgegaan. Dat zal wel kloppen, maar als je daar in die klas zit met een klappende blaas en je voelt alles in je broek lopen....dan denk je daar misschien andeers over?

    Reageer
Reageer op: hele plas laten lopen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief