flankpijn

 • #1

  Een anderhalve maand geleden had ik last van mijn onderbuik en flanken maar flanken deden minimaal zeer. Ik moest urine inleveren en daar zagen ze witte bloedcellen maar ook wat rode ik kreeg een antibioticakuur maar die heeft niet geholpen
  Ik weer terug en bleek dat rode bloedcellen weg waren maar nog wel wat witte.
  Omdat ik drukpijn had op flanken wilde de huisarts toch een echo laten maken dit heb ik gehad en daar was alles goed mijn nieren lever en ook geen galstenen.
  Nu heb ik weer last van mijn flanken het is eigenlijk niet echt weggegaan het komt en het gata maar het doet wel erg pijn.
  Ook pijn beetje rechterbuik aan bovenkant. en dan mijn flanken dus.
  Ik heb geen koorts wel af en toe wat verhoging.
  Mijn bezinking was wel verhoogd 38.
  Net tijdens het plassen zag ik weer een beetje witachtige sliert met een dun streepje bloed echt je moest heel goed kijken wilde je dat bloed zien.

  Raar dat ze op echo niets vonden maar toch heb ik het gevoel alsof het van mijn nieren afkomt
  Ik heb ook sindsdien een hoge bloeddruk van 180/90 daar slik ik nu medicatie voor en is nu verlaagd naar 150/100 maar dat vond mijn huisarsts ook te hoog dus heb nu een dubbele dossis gekregen van de medicatie.

  Jullie zijn geen huisartsen dat begrijp ik, en als ik het niet meer hou ga ik echt naar de dokter weer.
  Wat kan het toch zijn

  Reageer
  #2

  Na een buikoperatie in 2007, waar tijdens de operatie een buikwandbreuk werd gevonden, waavoor ook een buikwandcorrectie werd gedaan, kreeg ik last van ondraaglijke pijnen aan mijn linkerflank, waarvoor ik met verdenking op nierstenen werd opgenomen en behandeld, maar vonden ze geen nierstenen. Na een aantal jaren werd er met een ct-scan met contrast een kalkplekje in mijn linkernier gevonden, wat volgens de uroloog, bij wie ik onder controle sta, die meent dat deze ondraaglijke pijn afkomstig is van zenuwpijn door de ziekte MS die ik sinds 1983 heb (langzaam prorgressief) en afkomstig is van beschadigde zenuwen in mijn zenuwstelsel. Daar alle pijnstillers me alleen maar nog zieker maken, word ik hiervoor op een pijnpoli behandeld met zenuwblokkades zodra deze pijn de kop weer opsteekt en wordt het kalkplekje elk half jaar gecontroleerd of het niet groter wordt.

  Wat ik wel heb opgemerkt is dat urologen verschillende meningen hebben over een kalkplekje in de nier en of dit de oorzaak is van de ondraaglijke pijn die je kunt vergelijken met niersteenkolieken en heb voor mezelf gelukkig deze behandeling gevonden die me het beste tijdelijk voor ca een jaar helpt na een zenuwblokkade.

  Reageer
Reageer op: flankpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief