Al 5 maanden blaasklachte"/> Al 5 maanden blaasklachten - Medische Forum - Dokter.nl

Al 5 maanden blaasklachten

 • #1

  Met mijn ziekte angststoornis schrik ik vandaag toch wel. Al 5 maanden zit ik met mijn blaas. Begon met vaak plassen, stekende pijn in vagina. Kwam niks uit de urinetest bij de huisarts, toen een kuur ondat de klachten bleven.
  De maanden erop bleef het een beetje doorsukkelen, soms kleine plasjes, en vooral snachts wel 3 keer eruit en pijn ij onderbuik voor het plassen, na plassen de piin en de druk weg.
  2 weken geleden werd het steeds erger. Wel 30 x op de wc en branderig. Snachts 5 x eruit. Kleine beetjes. De huisarts heeft toen blind een kuur gegeven van 1 dag. Was net voor koningsdag en ik kon geen urine meer brengen. Daarna knapte het stukken op. Maar nog steeds veel kleine plasjes en pijn bij einde plas soms. Ik moest ook naar de bekkenfysio, of daar wat mee was.
  Vandaag drink en plasschema bijgehouden. Ik plas steeds maar 100 ml, en al 1800.ml gedronken. Ook zitten er wat wittige sliertjes in de urine en paar vlokjes. Ik maak mij hier heel veel zorgen om met alle klachten die ik heb. Ik weet eigenlijk niet meer wat we moeten nu. Zijn sliertjes en vlokjes altijd slecht? Ik ben een vrouw van 38

  Reageer
  #2

  Neem contact op met de huisarts(enpost).

  Reageer
  #3

  Waar denk jii dan aan? Ik ga maandag weer urine wegbrengen.

  Reageer
  #4

  Dat kan ik zo helaas ook niet zeggen

  Reageer
  #5

  Kan het ook wat minder ergs zijn? Haal de ergste dingen in mijn hoofd.

  Reageer
  #6

  Daar kan ik zo natuurlijk geen antwoord op geven

  Reageer
Reageer op: Al 5 maanden blaasklachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif