urine lang ophouden

 • #1

  hallo
  ik ben een jongen van 25 jaar jong en zit met het volgende probleem,ik houd regelmatig mijn plas op omdat ik in bepaald situaties niet naar het toillet kan of ook niet durf , zo kan ik bijvoorbeeld in toilleten waar iemand naast mij staat moeilijk plassen, ik denk dat ik me niet volledig op mijn gemak voel en dat dit er wel mee te maken kan hebben.ook denk ik dat door het al lang ophouden van de urine mijn blaas blokeert en dan is het extra moeilijk om te plassen zelf in plaatsen waar ik alleen ben.zo word ik ook soms snachts wakker met een gevoel dat ik dringend naar het toillet moet en dat ik het onbewust al een tijdje ophoud uit een bepaalde gewoonte.ik vroeg mij af wat hieraan zoal kan gedaan worden en wat de gevaren zijn van het ophouden van urine.veel mensen over het niet kunnen ophouden ervan wel ik zit met het omgekeerde probleem en het is op zijn minst aangenaam!

  Reageer
  #2

  Het langdurig ophouden van de urine vergroot de kans op een urineweginfectie.

  Dit lijkt mij bij jou niet het probleem. Waarom lukt het je niet te ontspannen als er mensen naar je kijken. Waarom ben je gevoelig voor de blik cq mening van de ander?

  Dit 'verdwijnt' naarmate je volwassener en zelfstandiger en autonomer wordt. Je trekt je dan steeds minder van anderen aan en je doet dan gewoon je ding.

  Komt goed.

  Reageer
Reageer op: urine lang ophouden
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief