Nat ondergoed, weet niet wat het is

 • #1

  Hallo,

  Ik ben een 18 jarig meisje en heb een redelijk kleine blaas. Ik heb vaak een natte onderbroek maar dit is volgens mij geen urine, maar ook niet als je bvb je ovulatie hebt (dat slijmachtige). Ik ben dus altijd bang dat ik in mn broek heb geplast, maar volgens mij is dat niet zo want het ruikt niet naar urine (soms wel, maar dan ook als het niet nat is)

  Ik vind dit heel beschamend en durf er met niemand over te hebben, maar vraag me af wat t dan wel kan zijn. Het kan toch niet altijd zweet zijn? In de zomer zweet ik wel veel bij mn lies, maar dat is niet zo in de winter. Zijn er meer mensen (vrouwen) die regelmatig nat ondergoed hebben en niet zeker weten wat het is?

  Reageer
  #2

  hoi ik heb ook vaak nat ondergoed, en een natte broek

  Reageer
  #3

  Kan gebeuren je bent echt niet de enigste.

  heb lang terug ook een vriendin gehad.  die toen ook nog weleens ongelukjes had. Vooral snachts ging het vaak mis. Na een aantal keren met een doorgelekt inlegkruisje thuis te zijn gekomen. Heeft ze toen tena pants maxi besteld. Makkelijk aan te trekken net als baby pampers. En vallen bijna niet op onder je wijde kleding. Alles beter dan een nat bed. Of vlek in je broek.

  Reageer
Reageer op: Nat ondergoed, weet niet wat het is
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief