Pijn in linkerflank HELP

  • #1

    Heb sinds een aantal weken steeds pijn in mijn linkerflank. Stekende pijn, voornamelijk in de nacht had ik er last van.. Als ik dan uit bed ging zakte de pijn weg. Dacht daarom dat het spieren in de rug waren.
    Nu sinds vandaag is het de hele dag aanwezig. Urine ruikt erg, maar heb verder geen koorts. Alleen misselijk en overgeven. Kan dit van de nieren afkomen en is dit een reden om de HAP te bezoeken? Ik verga momenten echt van de pijn, liggen heeft geen zin, voor mijn gevoel wordt de pijn dan erger.... 2x 400 mg ibuprofen genomen 1.5 uur geleden, maar het komt er dwars doorheen... Ren niet zo snel naar HAP, voel me altijd bezwaard en wacht het liefst tot maandag om naar mijn eigen HA te gaan, maar zie zo'n dag niet nogmaals zitten.. en wat kunnen ze extra doen op de HAP als het een niersteen blijkt te zijn??

    Reageer
    #2

    Ik zou toch even de HAP bellen

    Reageer
    #3

    Nou daar ben ik weer... Heb met pijn en moeite het weekend uitgezongen om vanmorgen een bezoek te brengen aan mijn eigen huisarts.

    Arts heeft gevoeld en geduwd in buik met pijn aan de linkerflank en kloppijn. Vervolgens is mijn urine gecheckt en daar waren geen afwijkingen in te vinden. Kreeg als antwoord misschien moeten we een keer een echo maken van nieren en milt. Als pijnstilling adviseerde hij toch om PCM te gebruiken terwijl ik afgelopen nacht op diclofenac 50 mg amper geslapen heb..

    Ik kreeg een foldertje om een afspraak te maken voor een echo. Dit kan pas di 7 jan.

    Ondertussen behoud ik de pijn en houd ik nog steeds amper iets binnen van de misselijkheid. Slapen doe ik bijna niet en ben zoo vreselijk moe... Dit is al sinds vrijdagavond het geval...

    Ik weet even niet wat te doen... Als de huisarts zegt dat de urine goed is. Verder niks gecheckt, echo dan maar afwachten en nog een week aantobben?

     

    Reageer
    #4

    Dan zal er niets anders opzitten. Combineer de paracetamol met de diclofenac. ( dus samen innemen)

    Reageer
    #5

    Ja kreeg als advies om PCM te combineren met ibuprofen. Probeer nu standaard de PCM alleen in te nemen om een spiegel op te bouwen. Heb inmiddels al zetpillen in huis omdat alles eruit komt... Als het niet wil mocht ik altijd weer contact opnemen met de HA en anders de huisartsenpost. Hoop dat er snel verbetering in zit en dat ik een keer fatsoenlijk kan slapen

     

    Reageer
Reageer op: Pijn in linkerflank HELP


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief