Aandrang maar weinig urine

  • #1

    hallo,

    Ik ben een jongeman van 24 jaar en heb sinds gisteren last van aandrang om te plassen maar zodra ik uitgeplast heb ik nog steeds het gevoel dat ik nog een beetje moet, dit gevoel blijft ook hangen. Zodra ik paracetamol op heb is het weg. Voor de rest doet plassen niet pijn en heb ik verder geen last van een brandend gevoel of dergelijke.

    Kan dit een blaasontsteking zijn?

    Reageer
    #2

    Het zou kunnen . Ga met de klacht naar de huisarts en laat je urine testen

    Reageer
    #3

    Urine getest bij de huisarts, ze vonden wel een afwijking maar weten niet wat het exact is. Moet op de dip(?) tot morgen zodat ze beter kunnen zien wat het is.

    Reageer
    #4

    Na de dip/kweek toch niks gevonden. Radeloos op dit moment. Huisarts wilt mij maandag op spreekuur, hopelijk kan hij dan iets voor me betekenen.

    Reageer
    #5

    Rare wending. Bij de huisarts geweest en verdenkt chlamydia. Dit lijkt me heel sterk aangezien ik de eerst ben voor m'n huidige partner. Heb wel antibiotica meegekregen. Soa test laat ik meteen doen. Vind het heel apart aangezien ik geen andere bedpartners heb gehad en mijn vriendin ook niet.

    Reageer
    #6

    Als het chlamydia is, krijg je dat niet zomaar ..... dan vertelt een van jullie niet helemaal de waarheid

    Reageer
    #7

    Inderdaad lijkt me niet het geval. Ik ga binnenkort op zoek naar een andere huisarts. Dit is voor mij al de 2e keer dat ik het grvoel heb dat hij mijn klachten niet serieus neemt.

    We wachten de test af en zien dan verder.

    Reageer
    #8

    Nou we zijn weer terug bij af. soa test kwam niks uit, toch pillen gehad. Leek te werken maar nu een week later begint het weer opnieuw, het is ook telkens zo uit het niets dat het opkomt. Het gevoel zit echt in het topje van mijn penis, niet in m'n blaas. Het is nu wel minder dan de vorige keer maar nog steeds heel vervelend. Wat zou het toch kunnen zijn? Ik ben radeloos

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Oja misschien ook geen overbodige informatie, mijn urine straal is niet heel krachtig, alsof er weinig druk op staat. Dit was voor de klachten niet zo, ook in de week dat het weer beter ging was dit niet zo

    Reageer
    #10

    Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de uroloog

    Reageer
    #11

    @Tandor

    Mijn huisarts wilt mij niet doorverwijzen naar de uroloog, want hij zou toch niks kunnen betekenen volgens hem. Weet je toevallig of ik zonder doorverwijzing een afspraak kan maken bij de uroloog?

    Ik ben er inmiddels wel heel erg klaar mee.

    Reageer
    #12

    Je ,kunt niet zonder verwijzing. Maar of de neuroloog niets kan betekenen bepaald de huisarts niet, maar de uroloog. Je moet er gewoon op staan dat je de verwijzing krijgt en je niet zomaar laten wegsturen. Of een andere huisarts zoeken.

    Reageer
Reageer op: Aandrang maar weinig urine


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief