Blaasontsteking; geen klachten

  • #1

    Ruim een maand geleden kuur afgerond voor blaasontsteking. Furabid. Ik wilde toch maar even controleren; er zaten af en toe wat piepkleine stukjes in. Bleek er toch een bacterie in te zitten. Geen bloed, geen eiwitten, ook geen klachten. Mijn 1e vraag: (Hoe) kan dit?

    Mijn urine wordt op de kweek gezet. Tot die tijd krijg ik dezelfde kuur als de vorige keer. Dat vind ik vreemd. Na 3 tot 5 dagen mag ik bellen voor de uitslag. Ja dan maar hopen dat deze kuur geholpen heeft. Geen zin in nog een kuur daarna. Want blijkbaar hielp die vorige niet goed genoeg neem ik aan terwijl de assistente zegt dat het aansloeg. Het is naar mijn idee gewoon wat rekken totdat de uitslag bekend is. Dus maar hopen dat die kuur van nu helpt, anders maar een andere kuur wat helpt tegen de bacterie die tegen die tijd bekend is. Is dit normaal?

    Reageer
    #2

    Eerst de uitslag even afwachten en het dan met de huisarts bespreken

    Reageer
    #3

    Maar wel de kuur die ik nu krijg nemen? Mijn arts is helaas op vakantie..

    Reageer
    #4

    Nu ben ik gister begonnen aan die kuur en nu heb ik verdraaid nog aan toe klachten. Pijn na plassen, buikpijn en ik plas troep uit, kleine bruine vliesjes oid. Ben ik nu al resistent voor deze antibiotica??

    Reageer
    #5

    Maak nou eerst maar eens de kuur af

    Reageer
    #6

    Morgen laatste tablet. Ik voel nog steeds die drang en mijn plas ziet er nog niet goed uit vind ik, stukjes en en drijft een laagje over. Ik ga zo een weekendje weg maar ik ben bang dat ik na die kuur alsnog weer klachten krijg. Uitslag van de kweek kan ik pas vanaf woensdag voor bellen.. Is dit wat ik nog heb (bovenstaand) normaal of moest het al weg zijn allemaal?

    Reageer
    #7

    Het kan soms nog even duren na de kuur voordat alle klachten weg zijn

    Reageer
Reageer op: Blaasontsteking; geen klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief