Blaasontsteking of erger

 • #1

  Twee weken terug 3 avonden, bijna exact hetzelfde tijdstip, verloor ik de eerste avond bloed, niet rode urine maar wat bloed wat er op lag. De tweede avond puntje rose aan het toiletpapier en en de derde avond beetje bloed aan toiletpapier. Daarna urine weggebracht naar huisarts maar negatief op bloed. Omdat ik wel erg veel plas (veel meer dan normaa)  kuur 5 dgn Furabid gekregen. Klachten verdwenen na 2 dagen. 4 Dagen na de kuur weer bloed in urine in de ochtend, naar de huisartsenpost gegaan en die zetten het op kweek. Vanochtend, ongeveer zelfde tijdstip als gisteren bloed aan wc papier. Ik moet weer veel plassen. Andere symptomen heb ik niet.  ik maak mij hele erge zorgen.

   

  Reageer
  #2

  In mijn bericht staat niet rode urine dat moet zijn helder rode urine. Vreemd is ook dat de urinetest bij de huisartsenpost niets uitwedstrijd terwijl ik een anderhalf uur voor het bezoek wat bloedverlies had. In de nacht 3x wakker om te plassen. Ik ga zelfs denken dat het vele plassen tussen mijn oren zit.

  Reageer
  #3

  Zou het bloedverlies niet met menstruatie te maken kunnen hebben?
  En wat is volgens jou "vele plassen"

  Reageer
  #4

  Ik plas meer als normaal en zodra ik geplast heb, voel ik weer aandrang. Wat vreemd is dat tot tweemaal toe, huisarts en de hap niets zagen in urine terwijl ik daarvoor bloed verloor. Het bloedverlies houdt zich ook aan vaste tijd op de dag dat het komt (1x per dag) zelfde tijd ongeveer. Ik ben 62 jaar.

  Reageer
  #5

  Vraag dan een verwijzing voor de uroloog voor verder onderzoek

  Reageer
Reageer op: Blaasontsteking of erger
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief