Terugkerende uwi's

  • #1

    nadat ik vorig jaar een mirena heb laten plaatsen, waar ik zoveel klachten van heb gekregen dat deze er weer snel uit was, heb ik eeuwig terugkerende blaasontstekingen.. ik denk sinds vorig jaar september dat ik er inmiddels 7 a 8 heb gehad. Ik doe er alles aan om het te voorkomen en soms kan ik het dmv water wegdrinken maar dit is nu al mijn zoveelste ab kuur.

     

    wat zou hiervan de oorzaak kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Daar kunnen verschillende oorzaken voor zijn. As je er zo vaak last van hebt, vraag dan een verwijzing voor de uroloog om onderzoek te laten doen.

    Reageer
    #3

    Kan het ernstig zijn?

    Reageer
    #4

    Dat hoeft zeker niet ernstig te zijn, maar het is gewoon niet goed om zo vaak een kuur te moeten gebruiken. Er zal toch wat onderzoek moeten worden gedaan om te kijken waar de klachten dan telkens vandaan komen.

    Reageer
    #5

    Hormonale anticonceptie kan je eigen hormonen danig verstoren. Zo bevordert het een toestand van oestrogeendominantie. Daarbij zorgt het voor de onttrekking van allerlei stoffen aan je lichaam, zoals zink, vitamine B en C en magnesium. Zink is juist weer belangrijk voor je weerstand. Op internet genoeg te vinden over oestrogeendominantie en wat er aan te doen.

    Zorgen voor evenwichtige voeding - zo min mogelijk suiker- , bepaalde supplementen en je darmflora herstellen. Bij antibiotica er altijd een B-complex bij slikken of nu naderhand.

    Combinatiemiddelen zoals met cranberry, mannose en beredruif zouden kunnen helpen. Evenals hoge doses vitamine C. Dit soort middelen helpen ook om beter uit te plassen. Preventief gebruikt  heb je dan minder snel antibiotica nodig. Ook middelen als colloïdaal zilver en oregano-olie kunnen helpen.

    Reageer
Reageer op: Terugkerende uwi's


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief