Last van mijn Tong na algehele Narcose

  • #1

    Beste Dokter ik heb een vraag.. ik ben afgelopen week geopereerd aan mijn baarmoeder ik was onder algehele Narcose. Na het wakker worden voelde mijn tong erg zwaar en alsof het helemaal verdoofd was.

    Het is nu 4 dagen geleden en het een beetje weg getrokken maar nog steeds zo'n naar gevoel.. verdoofde tong. Ik heb meer last van mijn tong dan mijn buik. Hoe komt dat en moet ik me zorgen maken?

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    dat komt door het intuberen tijdens de operatie. Dat is een normaal verschijnsel dat ook weer weg gaat.

    Reageer
    #3

    Goedemiddag;

    Vandaag is 6 dagen geleden dat ik aan mijn borsten ben geopereerd en ik heb nog steeds een verdoofde en raar uitziende tong,hoelang blijf dat zo normaal gesproken?vast bedankt

    Mvg Nani

    Reageer
    #4

    Dat zou eigenlijk weg moeten zijn. Neem even contact op met de poli chirurgie.

    Reageer
    #5

    Beste dokter, ik ben geopereerd geweest maandag aan mijn pols voor de 5de keer. Wat ik niet begrijp is dat ik deze keer last heb van een verdoofde tong en veel aften erop. Kan jij mij verder helpen?

    Reageer
    #6

    Ben je onder volledige narcose geweest?

    Reageer
    #7

    Nadat ik onder algehele narcose ben geweest voor een operatie aan mijn linkerborst is de zijkant van mijn tong verbrand. Voelt exact aan alsof ik mijn tong verbrand heb aan te warm voedsel. Hoe kan dit worden verklaard?

    Reageer
    #8

    Die vraag kan ik zo niet beantwoorden... ga even nar de huisarts en laar ernaar kijken

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Een vraag voor mijn neef. Na een algehele narcose heeft hij last van zijn tong gekregen. De pijn verspringt dan weer links, dan weer rechts of achterkant vd tong, richting keel. Dat duurt nu al 2 maanden. Hij is al terug geweest, maar krijgt geen duidelijk antwoord. Geadviseerd wordt pijnstillers en/of ontstekingsremmers, ook deze helpen niet. Weet u misschien hoe nu verder?

     

    Reageer
    #10

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Hij moet in ieder geval terug blijven gaan.

    Reageer
    #11

    Goedenavond dokter,

    ik ben 2 dagen geleden geopereerd aan mijn oren, tevens mijn tongriempje.

    Dit is onder algehele narcose gebeurd, en toen ik wakker werd leek het alsof ze mijn tong nog extra hadden verdoofd, dus dat vroeg ik aan mijn moeder en die zei dat ze ook dacht dat het een extra verdoving was. Nu 2 dagen later heb ik nog steeds geen gevoel in het uiteinde van mijn tong en ben dan ook bang dat ze een zenuw of iets dergelijks hebben geraakt. Zou u mijn kunnen vertellen wanneer dit gevoel verdwenen zou moeten zijn en of het gebruikelijk is?

    Groeten, Arthur

    Reageer
    #12

    Het kan even duren voordat het gevoel terug is

    Reageer
    #13

    Ben inmiddels 4 weken geleden aan mn oor geopereerd maar in tong blijft een tintelend gevoel hebben en eten smaakt niet ..hoe lang moet je daar last van houden?

    Reageer
    #14

    Ik heb precies het zelfde. Ook geopereerd aan oor en nu smaakt al meer dan een maand mijn eten vies en een raar gevoel in mijn tong. Alsof ik m verbrand heb. De kno arts zei dat de smaak kan komen door een doorgesneden zenuw. Daar zal ik aan moeten wennen. Kan me niet voorstellen dat het went, zo vies. En dat rare gevoel in mn tong. T lijkt wel of t mn hele mond aantast. Dacht zelf misschien knel gezeten tijdens door dat slangetje bij beademen of zo. Kno zei dat dat kon maar vond t nu dan wel lang duren. Ik moet t een half jaar afkijken van hem!! Ik ben benieuwd of het bij jou nog beter is geworden Fem.

    Reageer
    #15

    Hallo, ik ben vrijdag onder algehele narcose geopereerd aan mijn schouder. Nu heb ik sind ik wakker werd geen gevoel in mijn tong. Heb gevraagd of ik geintubeerd ben, maar men zei: nee alleen een slangetje in de keel gehad. En niet zo zachtjes zo te voelen. Heb ook er pijnlijke keel en onder de punt van mijn toch zit bloeduitstorting en lip zit een korst ??

    Reageer
Reageer op: Last van mijn Tong na algehele Narcose


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief