Wondje op lip

 • #1

  hoii, ik heb al minstens twee weken een wondje op mijn onderlip naar mijn mondhoek toe, om mijn mondhoek is het ook helemaal rood en komen er harde velletjes / korstjes. Omdat deze beetje geelig van kleur kunnen zijn en hard zijn trek ik ze er soms vanaf, maar bij alles wat ik eet gaat het wondje open, het is geen koortslip, ik las op internet dat het eventueel lipkanker kan zijn? Ik ben wel pas 15 dus mag hopen van niet! Moet ik me zorgen maken zonee, hoe kan ik het sneller laten genezen? Groetjes!

  Reageer
  #2

  Lipkanker ziet er zo niet uit. En als je eraan blijft pulken, geneest het niet. Het kan krentenbaard zijn. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reageer
  #3

  Bedankt voor je reactie, valt daar wat aan te doen?

  Reageer
  #4

  als ik foto’s google ziet het er veel erger uit! Dus zou dit wel krentenbaard kunnen zijn? En moet ik dan naar de dokter?

  Reageer
  #5

  als je er last van blijft houden, ga dan naar de dokter. Sir kan er iets voor voorschrijven

  Reageer
  #6

  hoii hoii, hier ben ik weer een maand later, ik heb nogsteeds last van mijn rechter mondhoek. Het was bijna weg en nu komt het weer terug, niet zo heel erg als eerst maar komt wel terug. Moet ik mijn eigen nu wel zorgen gaan maken?

  Reageer
  #7

  Ga met het probleem naar de huisarts

  Reageer
Reageer op: Wondje op lip
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief