orale lichen planus

  • #1

    Mijn dokter is er nog niet uit... ik wel... waar kan ik mij hier naar laten onderzoeken het liefst in Amsterdam bij een specialist op dit gebied.

    Voor alle duidelijkheid ik heb het ook op mijn onderbenen zitten en urineweg + eikel is het ook rood en paars achtige stukjes zeg maar bij de rand van mijn eikel.

    Verder zuur gevoel soms savonds na het eten (en dan komt het tintellend gevoel in mijn mond ook en dan komen de ontstekeningen...), dit branderige (milde zure oprisping achtige gevoel) voel ik soms ook in mijn testikelen en en soms tijdens het plassen.

    Help, wie weet een dokter/arts in Amsterdam die gespecialiseerd is op het gebied van orale lichen planus en ander slijmvlies.

     

    Reageer
    #2

    In Amsterdam bij het ACTA (Ziekenhuis) doet men een onderzoek naar lichen planus.

    Ik moet er zelf ook naar toe. Groet en sterkte

     

    Reageer
    #3

    Ik heb een kunstprothese in onder- en bovenkaak. Ik heb echter lichen planus. Mijn tandvlees doet daardoor erg pijn. Is daar een oplossing voor?

    Reageer
Reageer op: orale lichen planus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief