Plotseling meerdere pijnlijke bultjes onder oksels

  • #1

    Hallo

    Ik heb van het een op het andere moment meerdere pijnlijke bultjes onder mn oksels. Onder mn ene oksel 2 en onder de ander wel 5.
    Het lijken wel gewoon puistjes ofzo, maar dit is het niet, en het voelt ook een stuk pijnlijker.

    In eerste instantie denk ik aan iets met de lymfeklieren, maar ik voel me verder gewoon prima. Vind het wel raar dat het zo opeens op kwam zetten.

    Iemand enig idee?

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Niemand?

    Ik was net bij een vriend thuis en die heeft precies hetzelfde! Hij heeft ook allemaal rode bultjes op zn buik en borst. Maar die zijn niet zo groot en niet pijnlijk.

    Nu hebben we toevallig allebei in het weekend in een jacuzzi gezeten, ik vermoed dat het daar iets mee te maken heeft.

    Ik ga morgen toch maar voor de zekerheid even langs de huisarts denk ik! Desalniettemin hier iemand die een vermoeden heeft?

    Reageer
    #4

    Het ziet er een beetje uit als een bloeduitstorting?

    Reageer
    #5

    Bij de huisarts geweest ondertussen en het zijn 'infiltraten' volgens hem. Drieweekse antibioticakuur Klacid 500mg ED voorgeschreven gekregen.

    Heb nu wel na een paar dagen allemaal kleine rode vlekjes op mn handen gekregen. Zal wel bijwerking zijn van de antibiotica?

    Reageer
    #6

    Hai, lees de bijsluiter dan eventjes door. Missien staat het vermeld als bijwerking...

    Reageer
    #7

    Ik heb er sinds kort ook last van.
    Het zijn 2 grote bulten naast elkaar en in het begin kwam er etter uit maar nu niet meer maar ze blijven zeer groot en zijn ook zeer pijnlijk.
    Ik heb ook geen idee wat het is...

    Reageer
    #8

    hey. ik weet niet of ik hetzelfde bedoel als jullie, maar heb zelf allemaal kleine huidskleurige bultjes onder mijn oksels...Deze zijn niet echt pijnlijk. maar jeuken wel verschrikkelijk. iemand enig idee?

     

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb 2 bultjes eentje doet pijn maar jeukt niet het kan ook gewoon een pukkel zijn maar wel raar  weet iemand iets er over

    Reageer
Reageer op: Plotseling meerdere pijnlijke bultjes onder oksels


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief