www.zorgvoorjeouders.nl, Marokko

  • #1

    DGV heeft samen met Marokko Media de interactieve en informatieve website zorgvoorjeouders.nl ontwikkeld voor kinderen van de eerste generatie Marokkanen. Voor de rubrieken 'Ervaringsverhalen' en 'Nieuwsartikelen' zoeken we huisartsen, praktijkassistenten en praktijkondersteuners die geïnterviewd willen worden over hun ervaringen met de rol van kinderen bij de bezoeken van hun Marokkaanse ouderen aan de huisarts, specialist of apotheek. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Irma Smeenk, e-mail [email protected].

    De eerste generatie Marokkanen heeft nog steeds een gezondheidsachterstand ten opzichte van de autochtone leeftijdsgenoten. Het is voor u als zorgverlener een vaak moeilijk te bereiken doelgroep. Meestal fungeren de kinderen als mantelzorger. De website zorgvoorjeouders.nl biedt deze jongeren hulp, steun, advies, ervaringsverhalen, tips en weetjes die kunnen helpen bij het mantelzorgen en het ontlasten hiermee. Ook kunnen bezoekers één-op-één vragen stellen aan een internetdokter en een internetapotheker. De website heeft regelmatig een nieuw inhoudelijk thema. Het huidige thema is mantelzorg, nieuwe thema's in 2009 zijn therapietrouw, geestelijke gezondheidszorg en diabetes mellitus type 2. Neem een kijkje op zorgvoorjeouders.nl en attendeer vervolgens de kinderen van Marokkaanse ouders in uw praktijk en de leden van uw FTO–groep op deze website.

    Reageer
Reageer op: www.zorgvoorjeouders.nl, Marokko


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief