Weefsel onder huid van mijn kuit

  • #1

    Beste,

    IK heb iets raars onder mijn huid ter hoogte van mijn kuit.

    Ik ben 25aar en een man.

    Het zou een vetbolletje kunnen zijn, maar het is niet echt een bolletje, want het heeft een rare vorm. Het doet geen pijn en ik voel me goed. Wel is het iets gegroeid. Ik heb dit al voor een langere tijd, maar voordat het is gegroeid heb ik er nooit naar om gekeken. Ik ben van plan om volgende week naar de huisarts te gaan, maar graag zou ik mij alvorens dit bezoek willen inlichten.

    Het is niet altijd even zichtbaar, vooral na het sporten is het extra goed zichtbaar.

    Als de huisarts mij verteld dat het een vetbolletje is en niet onderzocht hoeft te worden, mag ik dan alsnog eisen dat dit voor de zekerheid wel wordt onderzocht? Volgens mij wordt het dan gewoon verwijderd en krijg ik over een x aantal weken een uitslag?

    Helaas krijg ik mijn fotos niet klein genoeg om aan de eis van 512kb te voldoen. Dus ik kan geen foto uploaden.. Mocht iemand advies hebben of zelfs weten wat dit is dan hoor ik het graag!

    Alvast bedankt 🙂

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen zonder enig onderzoek... bespreek het gewoon met je huisarts en vraag om een biopt te laten nemen als je er ongerust over bent.

    Reageer
Reageer op: Weefsel onder huid van mijn kuit


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief