roken

  • #1

    Ik ben nu een jaar gestopt met roken in de eerste maanden kwam ik zo goed als niets aan maar de laatste 3 maanden erg veel, ik ben nu in totaal 8 kilo aangekomen, bij huisarts geweest en zei wat iedereen wel weet het is je metabolisme dus doorgestuurd naar de dietiste, ik vraag me af heeft dit wel zin, ik ben nooit meer gaan snoepen, wat ik toch al nooit deed, niet meer gaan eten, maar gewoon gezond blijven eten en veel beweging, maar er gaat geen gram af, van een slank lichaam nu in een vrij dik lichaam met een opgezette maag/buik, bredere heupen, alles is in omvang toegenomen en ben van maatje 38 naar 42 gegaan, is dit normaal is er niet wat anders aan de hand?? ik heb wel een schildklierafwijking maar mijn huisarts zegt dat heeft er niets mee te maken want de waarden zijn goed en ik word daar elk half jaar op gecontroleerd, ben inmiddels wanhopig en zou graag minstens 5 kilo er weer af willen hebben, maar is dit wel écht de oorzaak van het stoppen met roken??

    Reageer
    #2

    Selenium is trouwens ook belangrijk voor je schildklier en allerlei lichaamsfuncties. De gifstoffen van het roken kunnen allerlei tekorten geven in je lichaam.

    Reageer
Reageer op: roken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief