ontrekkingsbloeding

  • #1

    Ik heb 10 dagen Orgamatril geslikt, nu op de 6de stopdag begint de ontrekkingsbloeding.
    Alleen komt het bloed er pas uit als ik veel kracht zet, tijdens het naar de toilet gaan ivm normale behoefte te doen.
    Is dat normaal?

    Ik heb orgamatril voorgeschreven gekregen omdat ik na 5 maanden gestopt te zijn met de pil (3 jaar gebruikt, voordien ook super onregelmatig) nog niet ongesteld te zijn geworden. Eenmalig orgamatril slikken zou de boel op gang kunnen brengen, wat zijn hiermee uw ervaringen?

    Reageer
    #2

    Hallo
    Ik maak mij erg ongerust 2mnd geleden heb ik een 10 daagse kuur gekregen om een curretage te opwekken omdat ik een vleesboom zou hebben een kleine maar de pijn en bloeding blijven steeds doorgaan De bloeding stopt niet .wat kan ik het beste doen ?

    Reageer
    #3

    Dag John

    Ik gebruik de pil al ongeveer 7 maanden en neem deze altijd correct volgens mij (sowieso nooit eentje vergeten). Op de 5e dag van mijn stopweek (die ik elke maand hou) begint de bloeding. Mijn vraag is nu, krijg je die bloeding ook nog als je doorheen de pil zwanger wordt of blijft die "menstruatie" dan uit?

    Sommige sites online zeggen dat ze gewoon doorgaan, sommigen zeggen van niet. Ik wil hier graag een duidelijk antwoord op want hoe kan je anders weten of je zwanger bent doorheen de pil??

    groetjes!

    Reageer
    #4

    Normaliter blijft die dan uit

    Reageer
    #5

    "normaliter" dus niet altijd...

    het leek me logisch dat die gewoon door ging aangezien het geen echte menstruatie is en er niets mee te maken heeft, maar dan zou je nooit weten of je zwanger bent en aan de pil bent??

    Reageer
    #6

    Die gaat niet gewoon door als je zwanger zou zijn, want dan zou de zwangerschap worden afgebroken.

    Reageer
    #7

    En als je de pil goed gebruikt, raak je dus ook niet zwanger

    Reageer
Reageer op: ontrekkingsbloeding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief