Ontrekkingsbloeding

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi, nu 13 dagen geleden heb ik onveilige seks gehad. Ik kwam hier twee dagen later achter toen ik naar mijn pilstrip keek. Heb toen de MAP genomen. Ook in paniek naar de HA geweest, moest ik niet een spiraal voor zekerheid? Dit hoefde niet werd me gezegd. De angst voor zwangerschap bleef. Zondag gestopt voor stopwerk. Gisteren begon ongesteldheid, misschien anders dan normaal. Maar best hevige krampen. Gisteren zwangerschapstest gedaan maar (nog) negatief. Nu is mijn vraag stel dat er wel een Bevruchting zit, kan die dan verloren gaan door de ontrekkingsbloeding. Want de krampen waren best wel aanwezig.

  Reageer
  #2

  Je hebt je menstruatie, de MAP genomen en een zwangerschapstest gedaan die negatief was.... Niet zwanger dus

  Reageer
  #3

  Ja alleen ik had vanaf 5 dagen na de MAP opeens steekjes en lage onderrug pijn, bruin roze afscheiding (innesteling?) Dat hield op en daarna nu sinds gisteren in stopweek ongesteld.. Daarnaast lijken er meer van die bultjes op me borsten te zitten en lijkt me baarmoeder lager. Ook vind ik de menstruatie wat vreemd, minder misschien dan normaal. Maar wel gisteren krampen en vandaag een volle tampon. Ik maak me nog steeds zo erg zorgen.. normaal krijg je geen krampen (en ongesteldheid) in stopweek met zwanger ?

  Reageer
  #4

  "Ja alleen ik had vanaf 5 dagen na de MAP opeens steekjes en lage onderrug pijn, bruin roze afscheiding (innesteling?)" Dat was dus van de MAP

  Reageer
Reageer op: Ontrekkingsbloeding
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief