buikpijn en niet ongesteld

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik ben een jonge vrouw, 24, niet aan de pil en ook nooit geweest.

  Altijd redelijk regelmatige menstruatie gehad.

  Alleen ruim een jaar geleden een keer 4 maanden opeens niet ongesteld geweest. Zonder reden. Daarna weer gewoon eens in de 4 à 5 weken ongesteld geworden.

  Tot een paar maanden gelegen toen ik een keer oversloeg. Ik ben voor mijn gevoel ook iets minder gaan menstrueren.

  En nu is het ook al weer bijna 2 maanden geleden dat ik ongesteld ben geweest. Ik heb wel het idee dat mijn baarmoeder 'vol' zit. En ik heb ook wat lage buikpijn, terwijl ik normaalgesproken nooit buikbijn heb rondom de menstruatie.

  Ik vind het gewoon een aparte situatie en ik hoop dat ik snel weer ongesteld word.

  Reageer
  #2

  Ik ben dezelfde poster als hierboven.

  Ik heb het niet meer precies bijgehouden hoe lang het nu geleden is, maar 't zal nu circa 5 maanden geleden zijn dat ik voor het laatst ongesteld was.

  Ik had enorme buikkrampen, zo erg dat het de hele dag pijn deed en ik ook vaak naar de wc moest. Ik had het idee dat mijn baarmoeder uitgerekt werd.

  Daarom ben ik vorige maand naar de huisarts hiervoor geweest. Ik maakte mij zorgen, maar hij niet. Hij zei dat het niet erg is als de menstruatie wegblijft en dat het vanzelf wel weer terugkomt.

  Ik nam in eerste instantie genoegen met dit verhaal, en de buikpijn ging weer wat weg. Maar goed, ik ben nog steeds niet ongesteld, en ik heb eigenlijk nog steeds vaak buikpijn en ik begin me nu toch wel af te vragen wat het is.

  Voor mij is het niet een hormonale kwestie, maar meer iets van 'in' de baarmoeder.

  Wie herkent dit verhaal?? Teruggaan naar de huisarts, en dan?? Of nog afwachten?

  Reageer
  #3

  Jahoo... ik ben eindelijk ongesteld geworden. Dat is een fijn idee.

  Reageer
  #4

  ik ben in maart 2009 bevallen van een zoon en ik ben zelf 23...maar dat was in jou geval niet ik heb de 2de week na de bevalling een prikpil gekregen maar die hielp niet daarna heb ik 1 maand de microginon30 genomen maar die spuugde ik uit en werd ik misselijk van
  ik ben nu sinds 4 maanden niet ongesteld en ik ben ook naar de huisarts gegaan die zei inderdaad dat dat kon door hormonale kwestie...ik dacht eerst dat ik weer in verwachting was maar dat kan helemaal niet want mijn partner en ik gebruiken een voorbehoedsmiddel omdat we over 2 jaar pas een tweede kindje willen.
  ik maak me nu zorgen en de dokter zegd dat het oke is ik heb zelf erge buikpijn en heb ook het gevoel dat mijn baarmoeder uitgerekt wordt ik heb ook gewoon menstruatie pijn maar er komt niks...heb al onderzoeken gehad maar ze vinden niks..
  heb jij misschien een tip?
  groetjes anoniempje 23

  Reageer
  #6

  hoi ik heb een vraag heb gigantische buikpijn afgelopen paar dagen maar ben zo weinig ingesteld dat t voor mijn gevoel nie tklopt
  ik zit gewoon aan de pil en stop elke 3 maanden hiermee normaal gesproken is het dan meteen ook heel erg..
  ik ben afgelopen vrijdag ongesteld geworden en ik ben er nu al vanaf normaal ben ik echt wel dag of 7 8 ongesteld...
  mijn buik is ook heel erg opgezet zo erg dat mijn broeken die me eigenlijk een maatje te groot zijn nu knellen

  weet iemand wat dit kan zijn??????

  Reageer
  #7

  Normaal gesproken volgt na het onderbreken van de pil een doorbraakbloeding zoals u al schrijft. Mogelijk zijn er hormonale processen gaande die dit (voorlopig) verhinderen. Het beste is toch even naar de huisarts te gaan voor pil controle.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  nou ik had dus gewoon een blaasontsteking wel de buipijn geen pijn bij het plassen...

  Reageer
Reageer op: buikpijn en niet ongesteld
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief