menstruatie 3 dagen te laat

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik ben 3 dagen overtijd en ik heb wel wat bruine afscheiding. Ik en mijn vriend hebben wel veilig seks gehad de condoom was niet gescheurd of geknapt. Ik zit niet aan de pil, maar toch maak ik me wat zorgen omdat ik nu al 3 dagen overtijd ben. Ik hoop gauw een antwoord te kunnen krijgen dat zou mij en mijn vriend geruststellen

  Reageer
  #2

  Ik denk dat je menstruatie er wel aan zit te komen. Ze kan best wel eens een keer iets later zijn.
  Is ze normaal wel altijd precies op tijd?

  Reageer
  #3

  Nee vaak onregelmatig! Het is inmiddels al 5 dagen te laat. Zwangerschapstest gedaan rond de middag en die was echt overduidelijk negatief!

  Reageer
  #4

  Als je menstruaties toch al onregelmatig zijn, is er niet meteen een reden om in paniek te raken. Als je dan ook nog gaat stressen, kan ze nog wat langer uitblijven.
  Als ze verder uitblijft ga dan even naar de huisarts.

  Reageer
  #5

  Hallo ik zit met niet vraag mijn nod zijn 3dagen te laat ik neem al meer dan 1jaar geen (pil of condoom) ik heb de eerste dagen dat mijn nod uitgebleven was en test gedaan maar deze was negatief, ik heb altijd op de zelfde dag mijn nod iedere maand, snap er helemaal niets van ? hopelijk dat er hier iemand mij kan helpen?

  Gr

  Reageer
  #6

  Doe dan over enkele dagen een nieuwe test. Als die negatief is en je menstruatie blijft verder uit ga dan naar de huisarts voor een bloedtest

  Reageer
Reageer op: menstruatie 3 dagen te laat
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief