Altijd blijven bloeden

Online ZorgZus
 • #1

  Ik zal er eerst bij vermelden dat ik een hele fanatieke sporter was (niet drinken, vroeg naar bed, 6 a 7 keer per week trainen etc.) En, ik denk, hierdoor is mijn menstruatie al bijna een half jaar weg gebleven toen ik stopte met de pil (als wedstrijdsporter heb je niet veel actie).
  Toen echter het seizoen voorbij was en we dus weer even los mochten gaan, wilde ik beginnen met de pil, Ik hoorde alleen dat dit na de eerste dag van je ongesteldheid moest, die ik niet had. Toch maar begonnen, werd ik meteen na de eerste pil ongesteld. Ik besloot het maar te laten en daarna echt aan de pil te beginnen.
  Nu ben ik een leuke jongen tegen gekomen en na 2 en n halve week na de eerste pil begonnen we onveilige sex te hebben, na een week was mijn afscheiding licht rood van kleur tijdens de sex.
  Maar nu, tijdens te strip en als ik mn stopweek heb, blijf ik altijd een beetje hele lichte rode afscheiding hebben.
  Ik heb niet echt zwangerschapsklachten, en heb nu ook afgelopen week geen sex meer gehad (mannen zijn kut), het zou nu een soort van stress kunnen zijn, maar dat verklaard de afgelopen anderhalve maand niet.
  Iemand een idee?

  Reageer
  #2

  Dus: ik word niet meer ongesteld, maar heb bijna 24/7 lichte doorzichtinge rode afscheiding

  Reageer
  #3

  Omdat je de pil langer dan 2 weken had gebruikt was deze wel werkzaam. Een zwangerschap is dan ook niet zo voor de hand liggend. Het kan wel zijn dat de pil niet zo geschikt voor je is. Misschien zou je een andere pil moeten gebruiken. Ik zou in ieder geval naar de huisarts gaan en het met de huisarts bespreken.

  Reageer
Reageer op: Altijd blijven bloeden
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief