Bruine afscheiding en geen bloed tijdens stopweek….

  • #1

    Hallo,

    ik heb 1 dag een beetje bruine afscheiding gehad tijdens de stopweek en heb geen bloed gehad hoe kan dit?
    wel gewoon elke dag de pil geslikt...

    wie kan mij hier mee helpen?

    Reageer
    #2

    Dat kan tijdens het pilgebruik wel eens voorkomen.
    Als je pil altijd regelmatig en op tijd hebt genomen en er geen bent vergeten, is een zwangerschap als je onbeschermde seks zou hebben gehad niet erg waarschijnlijk.

    Reageer
    #3

    Ik heb ook even bruin spul gehad wanneer ik mijn regels moest hebben, maar het was bijna niets, en helemaal geen bloed.. Ik neem de pil dus het is nu mijn stopweek en ik heb onveilig seks gehad (zonder condoom) maar hij is altijd uit mij gekomen. Ik maak me zorgen omdat ik normaal toch wel veel bloed verlies tijdens mijn regels.

    Reageer
    #4

    Als je de pil regelmatig en op tijd neemt zonder er een te vergeten, zul je niet zwanger zijn. Je menstruatie kan een keer anders verlopen als je de pil gebruikt.

    Reageer
    #5

    In december begonnen met pil, 2 strips doorgenomen en op het einde voor stopweek betrekking met condoom... twee stopweken gehad tussen betrekking en nu, maar nu (3de stopweek) heb ik 5 dagen na pil enkel wat bruin verlies?
    help?!

    toch zwanger want in eerste maand na sex hoofdpijn, buikpijn, misselijk wel veel angst en stress. Nu enkel nog last van buik rond navel maar tis nu al 2 maanden na betrekking en mijn buik wordt niet dikker dus denk niet dat aan zwanger ligt. Iemand raad?!

     

    Reageer
    #6

    Je gebruikt de pil en je hebt een condoom gebruikt: Hoe zou je dan zwanger moeten raken?

    Reageer
Reageer op: Bruine afscheiding en geen bloed tijdens stopweek….


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief