Ongeregeld ongesteld na zwangerschap

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik zit met het volgende. Na m'n 2e zwangerschap ben ik heel onregelmatig ongesteld... M'n zoontje is in januari geboren en ik heb tot en met maart borstvoeding gegeven. Daarna heeft het even geduurd voor ik ongesteld was. Maar dat is normaal. Toen ik eenmaal ongesteld was heeft er een x 41 dgn tussen gezeten, daarna 31, daarna maar 20 dgn... toen weer 32 en nu lijkt het wel of ik weer ongesteld wordt. Dan zouden er maar 10 dgn tussen zitten... Weet iemand wat dit kan zijn? Ik gebruik geen pil. Als dat de enige manier is om een regelmatige cyclus te krijgen weet ik het wel natuurlijk ๐Ÿ˜‰ Dan bel ik morgen nog de huisarts... Het is zo lastig als je zo onregelmatig ongesteld bent...

    Ik hoop dat iemand mij kan helpen!!

    Alvast bedankt! Groetjes, Lien

    Reageer
    #2

    Aangezien een onregelmatige menstruatie nieuw s voor u, is een hormonale onevenwichtigheid niet de eerste gedachte die bij mij opkomt.

    Een onverklaarde onregelmatige menstruatie is echter wel altijd verdacht voor een extra-uteriene graviditeit. Overleg dit gevaar met uw huisarts.

    Vraag uw huisarts tevens een gynaecologisch onderzoekje te doen aan de baarmoederhals naar afwijkingen. Zeker als de onregelmatigheid langer dan drie maanden bestaat.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie! Het was loos alarm. Ik ben tot nu toe nog niet ongesteld geworden. Ik heb wel wat bruine afscheiding gehad (en dacht dat dit het begin was van m'n menstruatie) Vanmiddag een slijmpropje verloren en daarna niks meer. Weet niet wat het wel geweest is. Misschien wat 'oud' bloed?? Kan dat? Ik wacht het dus even af wanneer ik weer ongesteld wordt.

    Groetjes, Aline

    Reageer
    #4

    Loos alarm? Wat is de verklaring? Niet toch even naar de huisarts gaan?

    Reageer
    #5

    Ik ga maandag even bellen. Het schijnt ook dat het na je zwangerschap 9 maanden kan duren voor het weer in het ritme is wat je normaal had.

    Bedankt voor je reactie.

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Ongeregeld ongesteld na zwangerschap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief