last van bloedstolsels

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,
  ik had een vraag over mijn menstruatie klachten;
  na mijn 2de zwangerschap,afgelopen januari,heb ik klachten gekregen,met mijn menstruatie...
  als ik geen menstruatie heb,dan heb ik vaak een zeurende buikpijn/kramp gevoel,vooral in lies gebied..
  en met de menstruatie,verlies ik de eerste 2/3 daagjes niks anders dan alleen maar dikke,lange,bloedstolsels(ik weet het klinkt misschien niet echt fijn)het zijn net zo'n stolsels ongeveer wat je verliest na een bevalling..
  na 3 dagen ga ik pas normaal vloeien,wel voel ik vervelende buikpijn en lage rugpijn..
  maar voorheen heb ik nooit last gehad van die stolsels..
  weet iemand wat het kan zijn?is het toch normaal?
  of toch maar eens langs de huisarts omdat ik voor de menstruatie periode ook last heb van krampen/zeurende pijn...?

  groetjes,en bedankt!

  Reageer
  #2

  Pijn in de onderbuik wordt chronisch genoemd als de klacht langer dan 3 tot 6 maanden bestaat. Vaak bestaat de pijn al jaren. Soms is de pijn (bijna) elke dag aanwezig, soms een paar dagen per week. De pijn wisselt van vrouw tot vrouw en soms ook bij dezelfde vrouw. De pijn kan continu aanwezig zijn, in de loop van de dag veranderen of in aanvallen verergeren. Vaak is het moeilijk te voorspellen wanneer de pijn optreedt, al merken sommige vrouwen dat zij soms minder last van de pijn hebben als zij bijvoorbeeld op vakantie zijn of op een andere manier meer ontspannen. De pijnklachten gaan nogal eens gepaard met andere buikklachten, zoals een opgezette buik. Soms zijn er ook problemen met plassen of met de ontlasting, en soms verergert de pijn bij de menstruatie. Seksuele problemen komen vaak voor. Ook treden nogal eens slaapproblemen op als gevolg van de pijn. Kortom: er bestaat een groot verschil in klachten bij vrouwen met chronische onderbuikpijn. Vaak maken vrouwen zich zorgen over de pijn: ‘Het is toch niet normaal dat ik zoveel pijn heb!’ is een veel gehoorde verzuchting.

  Lees verder: Chronische buikpijn bij vrouwen.
  http://www.nvog.nl/files/chronische_buikpijn_bij_vrouwen.pdf

  Reageer
  #3

  hoi
  het gaat me eigenlijk ook vooral om de hoeveelheid stolsels wat ik heb...deze zijn best groot en veel meer dan normaal!
  weet iemand ook daar een verklaring voor?

  bedankt...

  Reageer
  #4

  hoi, ik lees net je berichtje, ik kom net uit de douche, verwisselde mn tampon omdat ie er half uitgeduwd werd, en nadat ik de tampon had verwijderd leek het wel of er een miniplacenta uitkwam. bijna helemaal gaaf, eerst dacht ik dat het een bloedstolsel was, maar heb het even onderzocht(jech, sorry) maar ga morgen toch ff de huisarts bellen. heb ook verschrikkelijk veel buikpijn, heb in mei mn tweede zoontje gekregen en ben vorige maand met de pil begonnen. dit is dus de eerste goeie keer dat ik weer ongesteld ben(van de pil dan). altijd gewoon checken bij je huisarts, en laat je niet te snel afpoeieren. als je het niet vertrouwd, gewoon doen.

  succes!

  Reageer
Reageer op: last van bloedstolsels
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief