Menstruatie

Menstruatie - Medische Forum - Dokter.nl

Menstruatie

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  In feb heb ik een keizersnede gehad, tot halverwege juli borstvoeding gegeven en begin juli voor het eerst weer ongesteld.. alleen nu is het alweer mijn 3e ongesteldheid en alle 3 de keren kreeg ik nadat ik al paar dagen geen bloed meer verloor ineens donkerbruin verlies en dan een paar dagen (niet zoveel als bij ongesteldheid) .. ik had mijn huisarts gebeld en de assistent zei dat ik het mag aankijken… iemand ervaring mee ? Moet ik me zorgen maken om baarmoederhalskanker (als ik Google is dat echt het eerste wat ik zie). Wanneer zouden jullie de huisarts weer bellen?
  Alvast bedankt!

  Reageer
  #2

  Google gaat altijd van het ergste uit.

  Maar als jij er onzeker over bent,zou ik in jou geval de huisarts gewoon weer bellen.

  Reageer
  #3

  Bedankt voor je reactie! Heb dus vorige maand gebeld en zij zei dat ik het even moet aankijken.. ben trouwens ook gesteriliseerd tijdens de keizersnede.. weet niet of dit ook nog wat doet voor mijn ongesteldheid (eileiders zijn verwijderd).

  En als het wel baarmoederhalskanker zou zijn hè.. moet dat bloeden dan niet al eerder zijn begonnen en niet tegelijk met mijn weer ongesteld zijn? Vraag me af hoe dat werkt.. merk dat Google mij altijd banger maakt dan ik ervoor was…

  Reageer
  #4

  Ik zou dat met je huisarts of gynaecoloog bespreken.

  Die kan rechtstreeks inspelen op jou situatie, aan de hand van onderzoek. Ipv uitgaan van hypothetische gevallen.

  Reageer
Reageer op: Menstruatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif