Rare menstruaties

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  In maart had ik een normale menstruatie maar toen deze na 5 dagen was afgelopen bleef ik zeker 8 dagen heeel licht dagelijks nadruppelen. Geen maandverband maar af en toe wisselde ik van inlegkruisje, zat nog zeker niet vol, maar meer voor de frisheid.

  Een maand later begon de ongesteldheid gewoon op tijd maar dit keer wilde het niet echt doorzetten. Dag 1 wat bloed, toen wat bruinig bloed, 2 dagen niks en vervolgens wat bloed met afvegen. Na 6/7 dagen zette het eindelijk door en begon mijn "normale" menstruatie en na 5 dagen was alles weer afgelopen. (Ook geen nabloeding)

  Ik ben 40 jaar.

  Weet u hoe dit komt? Alvast bedankt!

  Reageer
  #2

  Ik zou zo niet kunnen zeggen van de oorzaak is. Daar zou je dan toch voor naar de huisarts en of de gynaecoloog moeten gaan

  Reageer
  #3

  Bruin bloed kan wijzen op een tekort aan progesteron ofwel oestrogeendominantie. Zelf ook wel gehad dat ik een week na de eisprong wat begon met roze en bruine afscheiding en dan na een week ofzo dat de menstruatie doorzette. Door gebruik van lsyine en natuurlijke progesteroncreme ging het een stuk beter. Dan was het bijna normaal. Overigens nu post-menopauzaal.

  Reageer
Reageer op: Rare menstruaties
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief