Corona infectie en menstruatie

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi iedereen, ik ben anderhalve week geleden besmet geraakt met Covid. Ik neem de pil gewoon door maar sinds m'n besmetting heb ik 3 keer m'n menstruatie gehad gedurende 1 dag (met krampen en alles), door mijn pil uit. Zijn er nog dames die Corona hebben gehad en zulke problemen hebben ervaren? Alvast bedankt.

  Reageer
  #2

  Ik werd juist niet ongesteld na corona, je lichaam kan ontregeld zijn na zo'n infectie.

  Reageer
  #3

  Ik heb in maart C gehad en sindsdien is mijn ongesteldheid helemaal veranderd. Ik kan er (lang leve alle censuur) niks over vinden, behalve dat mijn klachten lijken op vrouwen die gevaccineerd zijn, maar dat ben ik niet.

  Ik ben tussen de 3 en 6 dagen vroeger ongesteld, bloedt veel en veel heftiger (voorheen 1 dag echt bloeden, dag 4 ongesteldheid klaar. Ik ben 43, 3 kinderen en al 14 jaar hormoonvrij dus weet hoe mijn cyclus gaat) en ik bloed langer. Ik bloed nu zeker 2 dagen heftig waarbij ik het die 2 dagen uit me voel stromen en continu verband/tampons moet wisselen. Ook kan ik niet meer zonder pijnstillers en wordt ik elke ongesteldheid de eerste nacht wakker van de buikpijn.

  Het is dat ik geen kinderen meer wil, maar dankzij mijn nu korte luteale fase zou dat theoretisch ook moeilijker moeten zijn want mijn cyclus duurt niet lang genoeg om een eitje te laten nestelen. Zit nu weer te verrekken van de buikpijn en dit is nieuw voor me. Ik had altijd last van mijn eisprong, niet ongesteldheid, sinds maart is alles anders qua menstruatie.

  Ik hoop voor je, en voor mezelf, dat dit nog bijtrekt maar heb er een hard hoofd in.
  Maaike

  Reageer
  #4

  Hoi Maaike
  Wat een toestanden seg. Heel erg dat dat vieze C beest voor zoveel meer kwaaltjes zorgt.
  Ik neem nu wel de pil door en heb vroeger nooit doorbraakbloedingen gehad. Sinds m'n vaccins en nu m'n besmetting, heb ik de ene na de andere. Gynaecoloog geweest, alles in orde. Dat de kwaaltjes snel voorbij zullen zijn. Voor ons allebei -x-

  Reageer
Reageer op: Corona infectie en menstruatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief