Lichte menstruatie

Online ZorgZus
 • #1

  Beste

  Ik neem de pil nu een jaar, mijn menstruatie is ook regelmatig. Namelijk heb ik seks gehad deze maand, ik heb mijn pil ook altijd goed genomen en ook op tijd. Ik heb altijd al lichte maandstonden gehad maar nu ineens zijn ze nog lichter. Ik heb dus amper maandstonden, en het is ook bruin. Namelijk zijn ze wel nog niet voor bij zeg maar normaal moet ik ze nog hebben tot volgende week dinsdag. Dat zijn dus nog 2 dagen. Maar mijn vraag is nu: kan ik zwanger zijn? Ook al neem ik de pil, en heb ik nu zeg maar mijn ‘menstruatie’. Ik zit er erg mee want ik weet dus niet nu wat te doen. Namelijk lees ik van alles.

  Heel erg bedankt, met vriendelijke groeten Lola

  Reageer
  #2

  Wilt iemand bij alstublieft helpen?

  Reageer
  #3

  Als je de pil goed gebruikt raak je niet zwanger. Dat je menstruaties minder worden kan wel door de pil komen. Misschien is ze dan iets te zwaar. Dat moet je dan met je huisarts bespreken

  Reageer
  #4

  Beste

  bedankt voor uw antwoord!
  ik gebruik namelijk al een hele lichte pil. Ik gebruik desorell 20. Hij werkt ook heel goed, ik krijg nooit mijn menstruatie door tijdens het nemen van de pil. Maar ik had ze sowieso al licht altijd maar nu zijn ze echt heel donker. Maar ook al neem ik de pil, kan het dan echt niet zijn dat ik zwanger ben?

  groetjes

  Reageer
  #5

  Als je de pil goed gebruikt raak je niet zwanger

  Reageer
Reageer op: Lichte menstruatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief