Menstruatie?

 • #1

  Ik heb op zich een regelmatige cyclus en ook de aanloop naar menstruatie is standaard met een dag van te voren wat gerommel en de volgende dag breekt het door. Ook dan pas pijn maar nu twee dagen geleden echt heftige menstruatiepijn maar verdween weer, gisteren niks en vandaag bruinverlies. Geen pijn nu. Wat zou dit kunnen veroorzaken?

  Reactie
  #2

  Het zijn toch menstruatie klachten. En het kan best wel eens een keer iets anders zijn dan je gewend bent

  Reactie
  #3

  Oke, hebĀ  28 jaar een menstruatie gehad die standaard zoals eerder beschreven verloopt Echt altijd na gerommel de volgende dag volop menstruatie.

  Reactie
  #4

  Met het ouder worden kunnen er ook wel wat verwnderingen in je hormoonstelsel ontstaan

  Reactie
  #5

  Toch wel vreemd hoor, eerst dus heftige menstruatiepijn zonder vloeien, toen pijn helemaal weg en geen bloedverlies, gisteren bruinverlies zonder pijn en nu weer helemaal niks. Geen kramp, geen bloedverlies.Kan dat ook gewoon een keer voorkomen?

  Reactie
  #6

  Ja, dat kan, als je er niet gerust op bent, moet je na het weekend contzct opnemen met de huisarts

  Reactie
  #7

  Bedankt voor uw reactie! Nee als datĀ  een keer kan voorkomen dan maak ik me er geen zorgen over;) heb er zelf geen verstand van.Nogmaals dank!

  Reactie
  #8

  Bruin bloed kan te maken hebben met een tekort aan progesteron ofwel oestrogeendominantie. En veel mensen hebben tekorten aan allerlei voedingsstoffen, wat ook van invloed is op je hormonen. Overigens zegt bloedonderzoek niet zoveel over tekorten. Als je misschien ooit de pil of andere hormonale anticonceptie hebt gebruikt: die verstoort je eigen hormoonhuishouding, wat zich niet zomaar vanzelf herstelt.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  En wat kun je daar dan aan doen? Slik geen pil overigens

  Reactie
Reageer op: Menstruatie?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief