Spotting/bloedverlies en klachten

  • #1

    Goedemorgen,

    Deze cyclus ben ik op 13 februari laat in de avond ongesteld geworden. De dag erna niets en op 15 februari is mijn menstruatie echt doorgekomen. Dit duurde t/m de 16e.

    Behalve dat ik op dag 1 bruin/oud bloed had, is normaal helder rood en de dag waarop ik ineens niet bloedde, bloed normaal 4 dagen aaneengesloten, was mijn menstruatie normaal met de voor mij gebruikelijke krampen/buikpijn.

    Nu heb ik alleen dat ik vanaf de 17, vandaag dus 4 dagen, elke dag een klein beetje bloed verlies. Het is echt niet veel, maar moet er wel een inlegkruisje voor gebruiken. Ook heb ik buikpijn/steken/anders beetje zeurderig gevoel in m'n buik. Af en toe heb ik ook een beetje een branderig gevoel bij de ingang van mijn vagina. Beetje alsof je voelt dat je zo weer een beetje bloed gaat verliezen..

    Pijn bij het plassen heb ik niet, ik heb 1 partner waar ik seksueel actief mee ben. Enige wat echt anders is geworden is dat we sinds 2 maanden zwanger proberen te worden.

    Heeft iemand een idee over waardoor je ineens elke dag een beetje bloedverlies kunt hebben? Moet ik er iets mee of nog even aankijken?

    Bedankt voor het lezen!

    Gr. Liz

     

     

    Reageer
    #2

    Het zal toch gewoon je menstruatie zijn. Ben je recent met de pil gestopt?

    Reageer
    #3

    Een jaar geleden ben ik gestopt met de pil, niet heel recent dus.

    Reageer
    #4

    Dan zal het toch gewoon je menstruatie zijn. En die kan wel eens iets anders zijn dan je gewend bent

    Reageer
Reageer op: Spotting/bloedverlies en klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief