Extreme pijn/weëen voor ongesteldheid

 • #1

  Hoi allemaal!

  Sinds mijn 16e zit ik aan de pil, puur voor anticonceptie. Nooit extreme klachten gehad van ongesteldheid zelf. Ik ben nu 27 en heb sinds een half jaar een spiraal omdat ik van de pil bijwerkingen kreeg zoals libidoverlies en niet lekker in mn vel zitten etc.

  Nu heb ik sinds dat spiraaltje onwijs veel last in de week voor ik ongesteld moet worden. De gynaecoloog zei dat dit komt omdat ik nu wel een eisprong heb.  Echter wordt het iedere maand erger en van afgelopen maandag terug geweest naar hem. Na het maken van een uitwendige  echo kon hij niks zien en mijn spiraal ligt goed en geen verklaringen etc. Van hem moest ik afwachten of ik het nog steeds had als mijn ongesteldheid helemaal verdwijnt. Maar... nu lig ik weer geveld op de bank.

  Het wordt iedere dag erger, totdat ik ongesteld ben geworden daarna is het voorbij. Het voelst alsof ik weeën heb. Een stekende pijn, zweet breekt me uit en ik kan even niet meer lopen of staan of zitten. Het 'steunt door naar mijn anus en soms zelfs naar mijn linkerbeen. Ook krijg ik een drang om te persen, alsog ik met extreme pijn moet poepen. Hoelang het duurt wisselt net als de frequentie. Wel is het hoe dichter bij de ongesteldheid hoe erger het wordt.

  De gynaecoloog gaf als 2e optie terug te gaan maar dit wil ik absoluut niet!

  Zijn er mensen die dit herkennen? Wat kan ik er tegen doen? Want ik krimp gewoon echt ineen door de pijn.

   

  Alvast bedankt!

  Reactie
Reageer op: Extreme pijn/weëen voor ongesteldheid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief