Vlees uit menstruatie. HELP!

  • #1

    hai,

    Nou, ik begin gelijk te vertellen over mijn probleem: Ik ben nog niet heel lang ongesteld. Pas sinds 3 jaar. Elke maand sinds het begin ben ik regelmatig ongesteld geweest. Nooit problemen gehad of pijn. Althans, sinds de afgelopen 3 maanden.

    Sinds 3 maanden enorme pijn tijdens ongesteldheid. Eerste dag voel ik minder pijn, maar vanaf de 2de dag begint het..... Ik heb dus in die 3 maanden tijd gemerkt dat ik elke keer op de tweede dag wakker word met enorme soort weeën. Ik weer niet hoe weeën voelen. Ik heb geen kinderen en heb zelfs nog geen gemeenschappelijk contact gehad. Maar een beetje dat idee dat je spontaan frequente drukkingen en geduw voelt.

    Vandaag dus weer. 3 maanden lang elke 2 dag wakker worden met zo’n pijn. Het wordt met de maand ook heviger. Ik heb die soort weeën dus in de ochtend en dan heb ik elke avond iets raars in m’n maandverband. Een soort stuk vlees. Het lijkt niet op een stolsel: heb daarvan al foto’s gezien op internet. Die lijken meer op slijm. Ook foto’s gezien van miskramen. Daar komen ze meer mee overeen. Maar zoals ik al zei, ik heb nog met niemand gemeenschappelijk contact gehad. Hier ook even een foto aangezien dit anoniem is.

     

    Ik hoop dat iemand me kan helpen.

     

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Dat zijn stukjes baarmoederslijmvlies die loslaten tijdens de menstruatie. Niet zo vreemd. Je hebt baarmoeder krampen doornde menstruatie

    Reageer
    #3

    ga naar de dokter er mee voor zeker heid je weet nooit

     

    Reageer
    #4

    Ik heb precies de zelfde klachten, bij mij gebeurt het altijd op mijn 3e dag. Ik durf zelf niet naar de huisarts te gaan. Ben jij er wel naar toe geweest? Zo ja, wat is er uitgekomen?

    Reageer
    #5

    Geen zorgen, dit is volkomen normaal. Het is precies wat John zegt, gewoon slijmvlies dat je verliest. Ik had dit vroeger ook regelmatig toen ik de pil nog gebruikte. De pil is van invloed omdat het je hormonen beïnvloed. Zeker als je de pil nog maar net gebruikt kan dit voorkomen.

     

    Reageer
    #6

    Dat dit gelijk wordt weggezet als volkomen normaal dat vind ik onbegrijpelijk.
    Want dat is het namelijk niet.
    De kans op endometriose lijkt zeker aanwezig te zijn.
    Contact met de huisarts hierover zou ik echt doen.

    Reageer
Reageer op: Vlees uit menstruatie. HELP!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief