opeens andere menstruatie

  • #1

    Mijn menstruatie was in de jaren altijd goed, nooit echt klachten gehad en normaal bloedverlies.
    Tot vorige maand had ik opeens zoveel bloedverlies, dat ik als ik mij net had verschoond, weer kon verschonen, en het gewoon doorlekte. Dit duurde overigens een dag, dag later iets minder.
    Menstruatie duurde hooguit 5 dagen.

    Op dit moment ben ik vanaf donderdagavond ongesteld. Vrijdag was het normaal. normaal bloedverlies. Gisteren, was het soms ene keer erger dan de andere keer. Heel soms moest ik na een uur weer verschonen, en soms hoefde het pas na 3 uur. Gisteravond viel het overigens ook mee met het bloedverlies.

    vanochtend toen ik na de wc ging, om te verschonen, zat er bijna niks in. Tot op het moment ik na de wc moest. Alles kwam er uit. deed een schone tampon in, en kon weer een schone tampon er in, want het lekte door en het bleef maar druppen. Alles zat er onder.
    Maar nu, valt het overigens wel mee en is het weer normaal.

    Ik heb dit overigens nog nooit zo gehad, en mijn menstruatie was altijd normaal en niet hevig. Mijn cyclus is overigens 25/28 dagen. Maar verder heb ik geen klachten, zoals hoofdpijn en buikkrampen etc. Nooit gehad ook.

    Ik ben zelf bijna 30 jaar, onlangs wel 25 kilo afgevallen

    Iemand die dit herkent? Of eventueel tips heeft? kan dit kwaad of hoort het er gewoon bij het feit dat je ouder wordt en alles verandert?

    Reageer
    #2

    Afvallen/dieet kan daar wel invloed op hebben. Maar ik zou toch even naar de huisarts gaan.

    Reageer
Reageer op: opeens andere menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief