bloeding na menstruatie

  • #1

    ik heb 4 dagen na mijn menstruatie weer last van bloeding. Heel minimaal lichroze en het houd nu al 5 dagen aan. Ik gebruik geen anti conceptie ik vraag me af wat het kan zijn.

    Reageer
    #2

    Moeilijk te zeggen zonder onderzoek. Als de klachten aanhouden ga dan even naar de huisarst

    Reageer
    #3

    Veel mensen hebben te maken met insulineresistentie en oestrogeendominantie, wat te maken heeft met het westerse eet- een leefpatroon. Roze of bruin bloed kan wijzen op een tekort aan progesteron ofwel oestrogeendominantie, omdat het oestrogeen dan te hoog is ten opzichte van het progesteron. Is bij te sturen met de juiste voeding en aanvullende middelen. Voor een goede hormoonwerking zijn er allerlei voedingsstoffen nodig, zoals zink, magnesium, vitamine B, D en E, gammalinoleenzuur, omega 3 en aminozuren als lysine. Zou je goed moeten uitzoeken wat jouw lichaam nodig heeft.
    Zelf kreeg ik in het verleden tussentijdse bloedingen door gebruik van ibuprofen. Meteen mee gestopt toen ik het verband ontdekte en toen werd het weer normaal.

    Reageer
    #4

    ondertussen heb ik weer contact gehad met de assistente vd huisarts en zij kon me er zo geen verklaring aan geven. Ik heb vandaag een afspraak staan bij mijn huisarts en ga dit zeker even bespreken. Ik heb dit normaal nooit zo na de menstruatie maar ga het zeker even hebben over vitaminen e.d misschien dat het daar aan ligt want een zwangerschap lijkt me onmogelijk omdat ik gewoon een menstruatie heb gehad en er voor de menstruatie geen bloeding aan vooraf ging. Bedankt voor de reacties

    Reageer
Reageer op: bloeding na menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief