Stoppen met tamoxifen

  • #1

    Ben nu voor het eerst op een "forum" bezig. Dit na 6 jaar borstkanker te hebben. Maar goed, ik zit met een vraag waar ook mijn arts geen antwoord op heeft. Hoe lang duurt het eer Tamoxifen uit je lijf is. Ik heb het nu ruim 5 jaar gebruikt en ben sinds maart "clean" (van de medicijnen dan). Er is in die ruim 5 jaar ongeveer 15 kilo aangekomen, die willen er echt nog niet af, de opvliegers zijn gelukkig heel erg afgenomen (heb geen eierstokken meer dus zal het altijd een beetje vliegen blijven). Is er iemand op dit forum die hier ervaring mee heeft?

    Reageer
    #2

    De halfwaardetijd (de tijd waarin de helft van de Tamoxifen verdwenen is) is ongeveer 9 dagen. Bij herhaalde toediening neemt deze halfwaardetijd toe. In het tumorweefsel blijft Tamoxifen langer traceerbaar.

    Reageer
    #3

    gebruik nu sinds mei 2012 tamoxifen en ben al 8 kilo aan gekomen, vraag me al af of het van he medicijn komt, lees nu dat er meer mensen mee zitten mag er niet mee stoppen nog ...help

    Reageer
    #4

    Het aankomen van kilo's heeft te maken met je versnelde overgang (door Tamoxifen). Je metabolisme verandert dan NL. Steek het niet op de Tamoxifen maar op je eetgewoontes! Ik heb 10 jaar dit medicijn genomen en weeg geen gram meer als bij het begin!

    Reageer
Reageer op: Stoppen met tamoxifen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief