sertraline en slaapmedicatie

  • #1

    Sinds een paar maanden last van tinnitus en nu zit ik aan de antidepressiva Sertaline. Ik heb de laatste 4 weken regelmatig Temazapam of Zoplicon gebruikt om wat slaap te pakken. Alleen nu zegt de ggd dat ik vanaf volgende de week geen slaapmedicatie meer mag pakken. Maar dan slaap ik gewoon niet! Wat kan ik doen zodat ik toch om de dag wat slaap? Toch een slaappil nemen? Kan dit kwaad?

    Reageer
    #2

    Zowel antidepressiva als benzo's remmen de aanmaak van melatonine, wat van invloed kan zijn op de slaapkwaliteit. Je algehele gezondheid kan je wel ondersteunen met voedingspatroon en voedingssupplementen en natuurlijke middelen maar beste om advies te vragen. Zo kan bijvoorbeeld cbd-olie ontspannend werken maar je zou moeten navragen of dat samen met antidepressiva mag. je gezondheid ondersteunen kan ook schelen in de tinnitus.

    Reageer
Reageer op: sertraline en slaapmedicatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief