Afkicken benzo

 • #1

  Beste,

  Alles voelt vreemd aan zelfs mijn eigen vingers of lippen die tegen elkaar zitten. Mijn adem voelt raar op mn huid als ik lig. Geluiden van anderen komen vreemd over. Wat mankeer ik. Alles voelt zo vreemd aan. Sta 4 dagen op nul van diazepam. Had het ervoor ook al licht.

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Klinkt als afkick verschijnselen, ik had het na anti depressiva heel erg.

  Groetjes Suzan

  Reageer
  #3

  Ha Suzan kan ik wat meer te weten komen over wat jij had. Ik voel me heel erg alleen hierover.

  Reageer
  #4

  Je bent echt niet alleen hoor! Kijk maar eens de andere topics over stoppen met allerlei soorten medicatie.

  Maar ik herken goed wat jij beschrijft, als of normale dingen ineens niet meer normaal zijn. Heb jij ook dat eten of drinken wat je altijd lekker vond, ineens vies smaakt? Of dat muziek en geluiden overal veel te hard klinken of juist heel wazig en ver weg. Een vreemd,onwerkelijk gevoel.

  Heb jij je medicatie afgebouwd? Of ben je in 1x gestopt?

  Je zou je huisarts kunnen vragen of die een lichter middel voor kan schrijven om het je wat makkelijker te maken de eerste periode.

  Reageer
  #5

  Ik heb langzaam afgebouwd. Maanden lang. Van 0.5 mg diaz naar 0 gegaan dat wel maar dat schijnt ok te zijn. Dekbed voelt raar gekraak op een stoel voelt raar. Vingers tegen elkaar voelt vreemd. Alles irriteert gewoon zeg maar. Kan ik je even persoonlijk spreken?

  Reageer
  #6

  Privégesprekken zijn helaas niet mogelijk en het uitwisselen van persoonlijke gegeven is niet toegestaan in het kader van de privacy wetgeving. Maar het forum is in die zin natuurlijk anoniem en berichten kunnen hier vrij worden uitgewisseld

  Reageer
Reageer op: Afkicken benzo
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief