Bupropion 300mg droge huid?

 • #1

  Ik neem 300mg bupropion elke dag voor depressie voor ik denk 5 maanden nu, maar de laatste tijd heb ik een erge droge huid. Me gezicht is erg droog en me handen. Ik krijg ook van die droge plekjes op me armen nu.

  Komt dit door de bupropion?
  Zeker een bijwerking? Zo ja, erg? Gaat het nog weg?

   

   

  Reageer
  #2

  Ben vergeten te zeggen, dat ik zag bij bijwerkingen zag dat het huid problemen kon geven.. vandaar dat ik deze topic maak

  Reageer
  #3

  Het zou kunnen, ofschoon je dat eigenlijk dan veel eerder zou verwachten als je ze al 5 maanden gebruikt. Bespreek het met je behandelend arts

  Reageer
  #4

  Bijwerkingen door medicijnen zijn geen allergie maar ontregeling op de langere termijn dus hoe langer je gebruikt, hoe meer klachten je kan verwachten.

  Depressieve klachten kan je ook bijsturen met de juiste voeding plus voedingssupplementen. Ontregeling van schildklier kan soms oorzaak zijn van depressie. Overigens kan je niet alles meten met bloedonderzoek. Droge huid kan te maken hebben met allerlei factoren, onder meer tekorten aan voedingsstoffen en ontregeling van schildklier Medicijnen kunnen ontregelend werken op je schildklier en zeker op de langere termijn.

  Reageer
Reageer op: Bupropion 300mg droge huid?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief