Victan

  • #1

    is Victan in Nederland verkrijgbaar?

    Heb namelijk een Pschiater die beweert van niet!

    Reageer
    #2

    Het middel is in Nederland niet op de markt.

    Reageer
    #3

    dat bevestigt dus mijn vermoeden al.
    Iemand enig idee waar en hoe het nog verkrijgbaar is (internet misschien)?

    Reageer
    #4

    Waarom perse Victan? Hoe kom je op Victan?

    Je zou het met een (Nederlands recept) in België kunnen krijgen bij een apotheek. Ik raad dringend af om dergelijke middelen illegaal via internet te kopen.

    Reageer
    #5

    Victan word aangeraden door Psycholoog die er goede ervaringen mee heeft in Portugal. Echter Psychiater kent VICTAN niet en kan er in NL ook niet bij dus schrijft het niet voor! Maar in Belgie is het wel verkrijgbaar, daar heb ik niets aan zonder recept. Idee is om het huidige DIAZEPAM gebruik drastische te gaan verminderen en dan als mijn vrouw een Astma aanval dreigt te krijgen dit met VICTAN te onderdrukken omdat dit veel sneller werkt als dan weer te beginnen met DIAZEPAM!

    Reageer
    #6

    Dit toch wel een vreemde keuze, om Victan te gebruiken om een Astma aanval te voorkomen of te couperen. Victan mag juist niet worden gebruikt bij ademhalingsproblemen. Ik begrijp ook niet zo goed wat een psychiater en een psycholoog met astma te maken heeft. Voor de behandeling van astma, zijn toch echt andere middelen beschikbaar.

    Reageer
    #7

    Nou mijn dokter heeft mij victan voor geschreven voor mijn hart te kalmeren omdat ik zoveel stress heb. Maar even neens weet mijn dokter ook dat ik Astma heb. En hij zei zolang je geen aanval doet kan fit product geen kwaad.

    Reageer
    #8

    @Andy. Benzo's remmen de aanmaak van melatonine en zorgen, net als andere medicijnen, voor verlies aan vitaminen en mineralen. De aanmaak van stofjes als gaba en melatonine kan je lichaam zelf, als je het helpt met de juiste voeding plus bepaalde voedingssupplementen. Zo helpen aminozuren als glutamine en creatine de gaba-aanmaak. Ook zijn er middelen met gaba erin. Ook astma kan je bijsturen met voedingsptroon en voedingssupplementen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Victan


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief