per ongeluk iets ingeslikt

 • #1

  Hallo,

  ik heb vanavond per ongeluk een klein stuk ijzer of staal ingeslikt het was het lipje van een energy blikje dat hele kleine stukje wat zorgt dat het grote lipje aan de energy blik blijft zitten. Is het erg voor mijn gezondheid en poep ik dat er straks zo uit of duurt dat even of poep ik het helemaal niet uit???
  Bedankt.

  Reageer
  #2

  Ik hoop dat het niet al te scherp is. Scherpe voorwerpen kunnen de slokdarm, de maag en de darmen beschadigen. Ja, je zal dit inderdaad de komende dagen weer uitpoepen. Eventuele wondjes van zo'n klein stukje ijzer zullen vanzelf wel weer genezen. Controleer de ontlasting gewoon zodat je zeker weet dat het eruit is, een beetje vies misschien maar het is de enige manier om zekerheid te hebben.

  Reageer
  #3

  Ik hb perongeluk een stukje van mijn acryl nagel door geslikt is dat erg word ik der Ziek vn ofs

  Reageer
  #4

  Je zult er niet ziek van worden. Het komt er vanzelf wel weer uit.

  Reageer
  #5

  ik heb perongeluk met nagel bijten een nagel randje doorgeslikt ik heb het gevoel dat het er nog steeds zit ergens achter in me keel wat kan ik doen ?

  Reageer
  #6

  Stoppen met nagelbijten en een stukje droog witbrood eten.

  Reageer
  #7

  Ik heb iets doorgeslikt ik weet niet wat en het zit nog vast, het prikt dus ik denk dat het iets scherps is. Het doen heel er zeer op dit moment, help me!!

  Reageer
  #8

  mijn dochter heeft vandaag geprobeerd om een kikker uit een put te redden en heeft daarbij een paar putwater drab in haar mond gekregen en doorgeslikt. Is dit gevaarlijk?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  een paar putwater drab in haar mond gekregen  Ik neem aan dat je een paar druppels bedoeld...  was het een rioolput of wat voor een put?

  Reageer
  #10

  Ik denk dat ik per ongeluk stukje kippenbot heb doorgeslikt, kan dit kwaad en waar moet ik op letten?

  Reageer
  #11

  Als je er verder geen last van hebt is er niks aan de hand

  Reageer
  #12

  Ik was een broodje aan het halen voor school maar de les begon dus ik moest hem snel opeten en toen slikte ik een groot stuk van mn broodje door en volgensmij zit het vast in mijn keel het voelt of er in een steen in mijn keel zit en het doet heel zeer bij het ademen en lopen wat kan ik hier tegen doen het doet echt heel pijn. Ik heb al heel veel water gedronken maar het helpt niet.

  Reageer
  #13

  Naar de dokter gaan dus... ik denk niet dat het nog vast zit, maar dat er een beschadiging is ontstaan

  Reageer
  #14

  Ik heb perongeluk een stukje plastic van een pen ( onderkantje van een pen wat je los van de pen kan halen) ingeslikt! Is dit gevaarlijk is dat slecht voor de gezondheid maakt mijn maag het zelf al kapot?

  Reageer
  #15

  dit heb ik dus ingeslikt het witte aan de onderkant: zie foto 1

   

   

   

   

   

  Reageer
Reageer op: per ongeluk iets ingeslikt
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief