Geen ontlasting na operatie

 • #1

  7 dagen geleden heb ik een Acnes operatie gehad. Alleen heb ik nog steeds geen ontlasting gehad. Ben al een aantal dagen bezig met 7 zakjes macrogol per dag te nemen. (Is in overleg met huisarts). Alleen werkt dit nog steeds niet. Er past bijna niks meer in mijn buik, word nu ook enorm misselijk en buik word steeds pijnlijker. Opgezette buik helpt ook niet voor de wond. Ben nu bang voor een beginnende ileus.. als je zelf gaat googlen. Hopelijk is het gewoon een ernstige verstopping. Wat is wijsheid om te doen?

  Reageer
  #2

  De huisartsenpost om advies bellen ipv een forum of google raadplegen!
  Daar kan een arts bepalen of er actie ondernomen moet worden.

  Reageer
  #3

  Vandaag gezien door de huisarts. Gelukkig klysma gekregen. Is alleen heel weinig uit gekomen en 3 uur later wat bloederige diarree…
  De pijn aan de rechterkant van mijn buik is juist nu erger. Zelf denk ik dat daar de verstopping zit (is erg herkenbaar voor mij). Alleen arts zegt dat dit uitstralings pijn is van de wond. Het is echt pijnlijk als er op wordt gedrukt.
  Normaa bij een klysma komt alles los en ben ik er van verlost. Nu dus totaal niet, neem ook nog de macrogol zakjes in.
  Wanneer weer contact opnemen met de huisarts? Voel mij nu een overdreven ‘daar is ze weer’ patiënt. Terwijl ik zelf echt wel goed dingen kan aanvoelen.

  Reageer
  #4

  Ik zou gewoon weer contact opnemen en zeggen dat niet alles eruit is gekomen.

  Reageer
Reageer op: Geen ontlasting na operatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief