Borrelen en buikloop

 • #1

  Hallo,
  Dit is iets waar ik al jaren last van heb maar alleen maar erger schijnt te worden.
  Allereerst: Ik heb darmen/een buik die de hele dag door rommelt. Voor eten, na eten, volle maag, lege maag. Ook wanneer ik niet naar de WC hoef.
  Ik heb bijna iedere dag de dunne, dit is wel vaak na een maaltijd. Of die maaltijd nu een kleine snack is of een volledige maaltijd.

  Ik weet dat mijn eetgewoonten anders zijn doordat ik niet tegen bepaalde texturen kan waardoor ik erg beperkt eet. Ik eet géén kruiden. Hier kan ik helemaal niet tegen.
  Wel eet ik veel vezels, probeer ik fruit/groenten te eten en drink ik alleen maar water. Ik krijg ook voldoende zout binnen. Ik ben verder gewoon gezond. Ik heb autisme en ik ben eigenlijk altijd al wel snel moe door overprikkeling maar ik ben niet meer moe dan anders.

  De huisarts gaf aan dat ik meer aardappel(vezel) moest eten, aangezien dat is wat ik bijna iedere dag eet, tja. Mijn vitamines en schildklier zijn goed.

  Het is nu zo dat ik altijd diarree remmers in mijn tas heb en langs mijn bed in het geval dat. Ik neem per week ongeveer dan ook wel 2 wanneer ik buiten ben en niet zomaar naar de wc kan.

  Klinkt dit bekend? Bij wie kan ik aankloppen met mijn probleem? Ik ben al eens

  Reageer
Reageer op: Borrelen en buikloop
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief