Peuter met vreemde griep

  • #1

    Hallo,

    Mijn dochter van 3, zindelijk sinds augustus, begon een maand geleden ineens weer met broekpoepen. Soms breiig, soms gewoon normaal.
    2 week geleden kreeg ze koorts, 2 dagen 40 graden. Daarna alleen maar buikpijn, en steeds meer broekpoepen. Bij de huisarts geweest, ik dacht zelf aan obstipatie. Deze voelde niks, en heeft bloedgeprikt op coeliakie en meerdere allergieën. Daar kwam niks uit. Zo'n 9 dagen geleden begon ze met braken. Steeds na het braken een dag of 2 weer helemaal het kindje, niks aan de hand behalve weinig tot geen eetlust en diarree. Daarna begint ze weer met braken. Ze slaapt heel veel, meer dan ze wakker is. De grieo heerst, maar ik hoor van anderen vooral veel braken en hoge koorts. Dit is steeds 1 keer in de 2 dagen en geen koorts. Wel buikpijn. Ze is ons 4e kind, dit ken ik niet. De oudste is 17 dus al heel wat griepjes meegemaakt. Vaak is het 2 dagen ziek en weer beter. Verder zijn wij 5 ook niet ziek, ze is de enige.
    Iemand enig idee wat dit naast griep zou kunnen zijn, of toch een voor mij onbekend griepje?

    Reageer
    #2

    Lijkt zo toch niet op een griep. Vraag een verwijzing voor de kinderarts

    Reageer
Reageer op: Peuter met vreemde griep


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief