reflux

  • #1

    Ik ben verschillende keren behandeld aan mijn barrett slokdarm in het amc. De barrett slokdarm was ontstaan door reflux en was kwaadaardig geworden.Ik heb bijzonder veel geluk gehad dat door een onderzoek dit op tijd was geconstateerd.
    Nu gebruik ik 80 tot tot 100mgr. Nexium en heb veel last van bijwerkingen zoals hoofdpijn,
    slapeloosheid, concentratieproblemen,
    vermoeidheid, klachten in de zij etc.
    Amc ontkend dat deze bijwerkingen door de Nexium zijn ontstaan.Om van de Nexium (en dus de bijwerkingen) af te komen sta ik nu voor de beslissing om een Nissenoperatie te laten uitvoeren door prof. Gooszen van het umc of dr. Bouvy van het azm waar ik inmiddels op gesprek ben geweest. Dr. Bouvy gaf mij het beste gevoel door haar betrokkenheid met mijn aandoening. Ik zou graag van andere mensen een reactie ontvangen wat hun ervaring is met Nexium en die een Nisseoperatie hebben ondergaan bij een van deze doktoren. Door mijn reflux heb ik regelmatig last van heesheid, keelpijn en met bukken veel last van benauwdheid.

    Reageer
    #2

    Ik heb sterk het idee dat mw. Bouvy sluikreclame maakt voor haar kliniek...

    Reageer
    #3

    Wel erg kort door de bocht prof.
    Kun je dit nader toelichten en als je hiervan op de hoogte bent kun je dan ook een reactie geven over het gebruik van Nexium.

    Reageer
Reageer op: reflux


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief