Steentjes braaksel

 • #1

  een keer in de zoveel tijd, hoe slecht ook, maar daar gaat het niet om, steek ik een vinger in mijn keel. Vooral als ik vies heb gegeten en een heel naar vol gevoel heb. Het is zeker niet om af te vallen en ben nog steeds een vuilnisbak op pootjes qua eten.

  Maar goed, op een niet doen doel ik niet, ik doel op het feit dat het dit keer heel dik was. Dik met korrel naar mijn gevoel. (Zie bijlage) Ik vond allemaal van dit soort brokjes tussendoor. Nee, het zijn ZEKER geen amandel stenen!

  Ik heb een vermoeden dat het komt door afbak broodjes, kan hartstikke fout zitten, maar ik had een zak afbak italiaanse bollen bij de Aldi gehaald (was niet bekend met hun bollen, waren ook niet lekker). Alleen heb ik ze niet de volledige 10 minuten in de oven gelaten. Die broodjes betreffen vaak van die gekke korrels aan de onderkant (wat als dit is op gaan zetten?) en heel goed was het deeg ook niet (vaag klef)

  Nu kan ik online niets vinden en voel ik mij gewoon goed, maar kan dit kwaad? Het zijn hardere steentjes, maar ze zijn uit elkaar te halen

  Reageer
  #2

  Hey,

  In die broodjes zitten mais en andere graankorrels. Daar zul je niet goed op gekauwd hebben. Dat kan geen kwaad, anders zouden ze er niet op zitten. Gewoon beter kauwen de volgende keer. Dat het deeg klef was komt dus omdat je de broodjes niet lang genoeg had gebakken.

   

  Reageer
  #3

  Ik zou het zo niet kunnen zeggen. Wellicht is het zout. Maar een eetprobleem heb je wel. En daar zou ik toch mee naar de dokter gaan

  Reageer
Reageer op: Steentjes braaksel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief