Slijm bij ontlasting

 • #1

  Goedenavond,

  Ik heb al ruim 5 maanden buikpijn klachten, ene dag extremer dan de andere. Daarnaast last van slapeloosheid en nachtzweten en zenuwpijntjes in armen en benen. Mijn ontlasting wisselt ook van diarree naar obstipatie (dan zit er ook 4dagen tussen), kleur lijkt nog wel goed te zijn. Er is al best veel onderzoek gedaan maar er wordt nog niks gevonden. Volledige bloedonderzoek gehad begin januari die was op alle waardes goed en ik heb 3 weken geleden een echo van de buik gehad.

  Omdat de buikpijn behoorlijk aanwezig is en ik daardoor slecht slaap heeft de huisarts mij vorige week verder onderzocht. Eigenlijk kan de huisarts op geen enkele plek in de buik drukken zonder dat dit pijn doet. mijn ontstekingswaarden middels een vingerprikje waren goed en ze hebben een hartfilmpje gemaakt, ook goed.

  Toch ben ik doorverwezen naar de MDL arts en daar heb ik woensdag een intake gehad. op basis van mijn klachten en wat lichamelijk onderzoek komt er een prikkelbare darm uit.

  Nou heb ik net voor het eerst ontlasting gehad waar ik enorm van schrik. Er zit helemaal een wit/gele slijmlaag overheen. Op de foto misschien niet goed te zien, maar het is glad en glibberig.

  Ik weet niet zo goed wat ik hiermee moet. Kan dit ernstig zijn? moet ik toch weer terug naar de huisarts of MDL arts voor een darmonderzoek? of zie ik iets ergs wat er niet is.

  Sorry alvast aan degene die niet zo gesteld zijn op dit soort foto's.

   

  BBCode you used is not allowed.

  BBCode you used is not allowed.

  Attachments:
  Reageer
  #2

  Daar moet je verder niets mee. dat is toch niet zo vreemd bij PDS

  Reageer
  #3

  Ik ben nog niet heel bekend met PDS en heb nog nooit eerder ontlasting zoals op de foto gehad. Gezien het feit dat ik al zo lang klachten heb, maak ik me gewoon snel zorgen en ben ik bang voor iets ernstigs zoals een tumor in de darmen.

  maar als dit normaal is bij pds dan zal ik het laten rusten. Bedankt!

  Reageer
Reageer op: Slijm bij ontlasting
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief