Vreemde ontlasting

 • #1

  Sinds een paar weken is mijn ontlasting en stoelgang niet helemaal meer in orde. Ik vraag me af wat er nu aan de hand is?

  Het begon ongeveer 3 weken geleden. Ik kreeg buikgriep; koorts, diarree maar niet overgeven. Waarschijnlijk omdat ik op vakantie was in het buitenland.

  Een week later nam ik Loperamide, het stopte vrijwel meteen. Mijn normale stoelgang kwam weer op gang, maar toch niet helemaal.

  Telkens als ik bijvoorbeeld een stad bezoek en daar lang ben krijg ik een enorme steek in mijn onderbuik, ik moet dan gaan zitten en even later is het over. Ik weet dat ik dan naar het toilet moet gaan, ookal moet ik vaak dan nog moeite doen om er iets uit te laten komen.

  Mijn ontlasting ziet er dan ook anders uit dan normaal. Het bestaat uit verschillende kleuren (normaal gewoon een kleur), en het lijkt alsof ik draden zie. Ik weet niet zeker of het slijm is. Bloed zit niet in mijn ontlasting.

  Wat is er toch aan de hand? Ik begrijp er niets van en ik kan niets soortgelijks vinden. Het is dan ook een beetje een vaag probleem.

  Reageer
  #2

  Mogelijk heb je een bacteriële of parasitaire infectie opgelopen in het buitenland. Ga met de klachten naar de huisarts.

  Reageer
Reageer op: Vreemde ontlasting
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief