hoesten

  • #1

    hey ik heb een broertje van 10 en hij hoest al 1 of 2 weken
    en ik ben best wel bang. hij durft niet naar de dokter en mijn moeder
    zegt dat het gewoon wel goed is en dat zijn lichaam in beweging komt.
    hij doet dit vaak wanneer hij op de bank ligt. kan het komen dat hij de laatste paar dagen bijna elke dag 1 of 2 ijsjes eet. en dat hij in zijn pyjaman in de tuin gaat voetballen het niet koud maar ook niet warm dus help me. ik als broer ben hier best wel bang want tja.

    Reageer
    #2

    Van de ijsjes zal het niet zijn. Hij hoest al langer dan dat hij de 2 x per dag een ijsje eet. Van in zijn pyjama voetballen zou wel eens kunnen. Het lijkt er niet op dat hij zich ziek voelt. Dus het zal best wel meevallen.

    Reageer
    #3

    Hoesten komt doordat je keel en of longen geïrriteerd zijn. Dit kan komen door een verkoudheid bijvoorbeeld. wanneer je veel slijm hebt, zegt je lichaam met de hoest eigenlijk: Hey, dat slijm wil ik hier niet hebben, weg ermee en dan begin je te hoesten. Die hoest zorgt er dus voor dat vervelende stoffen enzo er uit gaan. Hoesten is dus goed. Maar mocht hij nou langer dan 3 wekenn hoesten, dan zou ik wel naar de huisarts gaan. Het kan namelijk ook een bronchitus zijn ofzo.

    Reageer
Reageer op: hoesten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief